Position: sygdoms > HIV/ADIS >

receptpligtig medicin for acne

   Når acne vedvarende symptomer efter at have brugt naturlige og over -the-counter behandlinger , kan en receptpligtig medicin være nødvendig . Akne kan drage fordel af virkningerne af aktuel ( anvendes på huden ) og systemisk ( virker internt ved at blive indtaget eller injiceres ) foreskrevne behandlinger

Aktuel Antimikrobielle stoffer


Antimikrobielle stoffer bidrage til at reducere antallet af mikroorganismer i et givet område , og receptpligtig medicin findes , som vil bremse væksten af P. acnes , som er den bakterie, der forårsager acne . Nogle typer af receptpligtig medicin omfatter azelainsyre og natrium sulfacetamide . Dermatologer kan også ordinere en kombination af benzoylperoxid og clindaycin eller en kombination af benzoylperoxid og erythromycin .

topiske retinoider


Derivater af vitamin A , retinoider fremme celle omsætning og hjælpe med at holde hårsækkene bliver sat med snavs og olie . Eksempler kan nævnes tretinoin , Tazaroten og adapalen .

Oral Antibiotika


Erythromycin og tetracyklin medvirke til at reducere bakterier og falde betændelse . Minocycline og doxycyclin også bidrage til at reducere papler og pustler , som er svulmet op , røde klumper .

Orale antikonceptiva

Ved at begrænse overskydende olie produktion i talgkirtlerne , nogle former for p- piller bidrage til at reducere acne break-outs .

Svære sager

For cystisk acne ( store , betændte bump ) , kan dermatologer bruge interlesional kortikosteroider indsprøjtninger til at smelte væk cyste . Også kan isotretinoin , en stærk retinoid med mange bivirkninger såsom permanent hår udtynding , hud peeling, og næseblod , ordineres som en sidste udvej for vedvarende og ekstrem acne symptomer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------