Position: sygdoms > HIV/ADIS >

symptomer på Alzheimers & BSE

   Alzheimers er en degenerativ sygdom og den mest almindelige form for demens . den påvirker 26 millioner individer over hele kloden . Det normalt udvikler sig i mennesker, der er over 60 , men i sjældne tilfælde kan det se ud hos yngre personer . Bovin spongiform encephalopati ( BSE ) , sædvanligvis kaldet kogalskab , angriber kvæg , der er blevet smittet med protein prion . BSE er en sygdom i nervesystemet , der kan overføres til mennesker , der spiser inficeret kød . Hos mennesker er BSE kaldes variant Creutzfeldt-Jakobs sygdom ( vCJD ) . Både Alzheimers og BSE /vCJD deler følgende symptomer . Hvis du er bekymret for dit helbred eller en elsket en , skal du kontakte en autoriseret læge for en præcis diagnose .

Glemsomhed


Liget af en person med kogalskab producerer platter fibre , der langsomt æder løs på hans hjernen . Med den nervøse kompromitteret system , begynder hans evne til at huske at falde . Ligeledes tidlige symptomer på Alzheimers sygdom omfatter kortsigtede problemer med hukommelsen .

Tab af Focus


Både Alzheimers og kogalskab patienter udviser øget manglende evne til at blive på opgaven . De har svært ved at planlægge og følge trin i en logisk eller kronologisk rækkefølge.

Nedsat dom


Til sidst , bliver den del af hjernen er ansvarlig for at gøre gode beslutninger forringet. De enkelte , der lider af enten sygdom mister sin evne til at skelne mellem passende og upassende opførsel , og kan finde sig selv i centrum af pinlige situationer .

følelsesmæssig ustabilitet

Humørsvingninger , irritabilitet og en progression i galskaben , især i kogalskab sygdomstilfælde , forekommer i de sidste faser af disse sygdomme .

Mobilitet Vanskeligheder

En person med kogalskab eller Alzheimers sygdom har nedsat motorik , der kan reducere hans evne til at holde balancen . Han har også gradvist mister sin evne til at bevæge sig rundt . Hertil kommer, at med kogalskab den enkelte udvikler alvorlige muskelspasmer .

alt Systemfejl

I den sidste fase af Alzheimers , at patienten har mistet sin evne til at kontrollere hende kropsfunktioner , at fodre sig selv eller at gøre noget selvstændigt . Hvis nogen har kogalskab , vil hun til sidst glide ind i en koma og aldrig kommer til bevidsthed i den sidste fase af sygdommen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------