Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan forebygge pludselig hjertedød

  Ifølge Mayo Clinic , 95 procent af pludseligt hjertestop ( SCA ) de tilfælde resultere i dødsfald . SCA er det pludselige tab af dit hjerte bankende . Som et resultat , mister du bevidstheden og stoppe vejrtrækning . I mange tilfælde SCA er resultatet af en underliggende medicinsk tilstand , såsom koronararteriesygdom . Mens en ændring i livsstil vaner kan hjælpe med at forhindre SCA , skal du også nødt til at se en læge for at få rutine check-ups , hvis du har haft et hjerteanfald før. Det kan også hjælpe til at få undersøgt for sygdommen .

Du skal bruge:
medicin ordineret af lægen
. Tests .
ICD .

Screening1 .
Hvis du har haft et hjerteanfald i fortiden , få screenet af en læge . Give din læge med oplysninger om din tilstand , datoen for din hjerteanfald , og hvis du tager nogen medicin til behandling af eventuelle underliggende hjerte betingelser .
2 .
Tal med din læge , hvis du har haft en unormal rytmer med dit hjerte , som f. eks en hurtig hjerterytme , der kommer og går . Hvis du har haft besvimelsesanfald , bør du også tale med din læge , da disse tegn ikke er normale .
3 .

Få en ekkokardiografi . En ekkokardiografi er en maskine, der bruger lydbølger til at danne en bevægende billede af dit hjerte . Hvis nogen abnormiteter er opdaget, kan din læge afgøre , hvad årsagen til den unormale er , og om abnormitet kan øge dine chancer for at have SCA .
4 .
Spørg din læge til at udføre en EPS ( elektrofysiologi undersøgelse ) . Din læge vil dulme enten et område i nakken eller i lysken og placere et tyndt kateter ind i dit hjerte . Ifølge the Heart Rhythm Society , kan eventuelle problemer med dit hjerte være placeret , og om du har lidt af en tidligere hjerteanfald . Testen kan også hjælpe med at identificere , hvis du er i en højere risikogruppe for SCA .

ICD


1 .

Hvis du har haft SCA tidligere , du har en øget chance for at lide af betingelsen igen . Spørg din læge om at få en implantable cardioverter-defibrillator . En ICD vil hjælpe dig forhindre dødsfald efter pludseligt hjertestop .
2 .
Hvis din læge okays beslutningen om at få en ICD , underkastes den procedure . En ICD vil chokere dit hjerte på noget tidspunkt enheden registrerer en unormal rytme i dit hjerte .
3 .
Tag lægemidler såsom beta -blokkere som foreskrevet af Deres læge . Medicin vil blive givet i forbindelse med en ICD til at reducere mængden af uregelmæssige hjerteslag , der kan gøre din ICD slukkes .

Andre Foranstaltninger


1 .
ikke ryge, hvis du har været diagnosticeret med en hjertesygdom . Rygning bremsende blodkarrene , hvilket øger dine chancer for at udvikle komplikationer til dit hjerte .
2 .
Skift din kost . Skåret ud forarbejdet, højt fedtindhold fødevarer , og indarbejde mere frugt og grøntsager i din kost . Spis mere antioxidant rige fødevarer , såsom bær som jordbær og hindbær .
3 .
Prøv at inkludere motion ind i din daglige aktiviteter . Men hvis du har medicinske tilstande , der forårsager svimmelhed og åndenød , rådføre sig med din læge om , hvilken type aktiviteter vil være egnet til dig .

gode råd og advarsler


 • Få screenet for SCA , hvis du har haft et nyligt hjerteanfald , eller har været diagnosticeret med et hjerteanfald i fortiden .
 • Lær CPR hvis du har en elsket en, der har haft et hjerteanfald , eller er i en høj risiko for at udvikle SCA .
 • Straks tilkalde hjælp , hvis du ser din elskede tabe bevidsthed og stoppe vejrtrækning .
 • Spis sundere fødevarer .
 • Må ikke ryge , hvis du har haft et hjerteanfald . Dette kan øge dine chancer for at få SCA .
 • Begræns mængden af alkoholholdige drikkevarer du drikker på en dag .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------