Position: sygdoms > hjerte >

hvad er fordelene ved vægttab med KOL & hjertesvigt ?

   KOL ( kronisk obstruktiv lungesygdom ) er faktisk en gruppe af lunge problemer , der griber ind i strømmen af luft til lungerne og kan føre til hjertesvigt . Astma, kronisk bronkitis og emfysem er alle en del af KOL , og i henhold til Mayo Clinic , de fleste KOL er en følge af cigaretrygning. Imidlertid er fedme nu dømt som en væsentlig risikofaktor i KOL

Hvordan Fedme Fører til KOL


Fedme er et verdensomspændende problem . Det sætter en større belastning på hjertet , kan føre til forhøjet blodtryk og diabetes , og er ofte ledsaget af forhøjet kolesterol . Fedme forårsager også kronisk betændelse i kroppen . Ifølge fra november 2005 spørgsmålet om " Biochemical Samfund Transaktioner , " fedt , i form af hvide fedtvæv , inflammatoriske signaler , der forårsager betændelse udgivelser . En undersøgelse offentliggjort i 31 Aug 2006 online udgave af " Medscape Almen Medicin " rapporterer, at betændelsen er, hvad brændstoffer KOL , da det forårsager begrænsning i luften gange , og derfor reducerede funktion af lungerne . Fedme , specielt abdominal fedt , forårsager også pres på mellemgulvet og brystkassen , hvilket reducerer lungekapacitet og funktion . Alle disse faktorer er direkte forbundet med fedme , kan føre til obstruktion af luftvejene .

Hvordan Vægttab Forbedrer KOL


Februar 2009 spørgsmålet om " Dagens diætist " rapporterer, at vægttab ofte følger KOL . Desværre , det vægttab , de taler om , skyldes svært ved at spise som en følge af dårlig vejrtrækning funktion . Muskeltab også finder sted, som den manglende evne til at trække vejret godt gør fysisk aktivitet vanskelig . Hvis du er overvægtig , og har været diagnosticeret med KOL , skal du tage kontrol over din ernæringstilstand og tabe med en bevidst sundt program, der indeholder vitaminer og næringsstoffer der er nødvendige for sundheden af kroppen , samt fysisk aktivitet , der vil gøre din lungerne fortsætte med at udøve og arbejde på at udbygge . Den umiddelbare virkning af sundt vægttab med KOL er, at du er lette hjertets arbejdsbyrde , hvilket reducerer risikoen for forhøjet blodtryk , hvilket også reducerer risikoen for hjertesvigt . Mindre fedt i abdominale område også reducerer fysisk pres , der er lagt mod lungerne og mellemgulvet , som øger evnen af lungerne til at udvide og tage mere luft . Som nævnt , overskydende kropsfedt udløser frigivelsen af inflammatoriske markører , som menes at være en af de vigtigste underliggende årsager til KOL . Mindre kropsfedt , gennem vægttab , betyder mindre inflammation i kroppen , hvilket kan resultere i en åbning af luftvejene , og lettere vejrtrækning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------