Position: sygdoms > hjerte >

sko til behandling af plantar fasciitis

   Plantar fasciitis er en smertefuld fod skade , der kræver behandlinger som iført beskyttende fodtøj . Denne skade er mest udbredt blandt løbere . Vælg den type sko , der vil beskytte din hæl fra yderligere skader

plantar fasciitis


plantar fasciitis er en skade , der involverer betændelse og irritation af din plantar fascia , den bindevæv , der løber langs bunden af din fod . Dårligt siddende sko kan resultere i yderligere stress på din fascie som dem, der mangler dæmpning i hæl og forfod .

Sko


Når det kommer til at vælge sko til behandling af plantar fasciitis , kigge efter et par , der passer dig godt og dem , som yder tilstrækkelig mængde af strukturel støtte omkring din bue og midten af foden . Der er mange sko til rådighed lavet specielt lavet til plantar fasciitis . Disse sko har en metode udviklet i eget til at helbrede og bekæmpe udbrud af plantar fasciitis .

Sko Push-up Test


Ifølge Dr. Stephen Pribut , en føromtale lægehjælp specialist , du kan gøre det sko push up test for at afgøre, om dine sko knæk, hvor det bør være-på bolden af foden.

Hold hælen af din sko oprejst i den ene hånd og trykke op under sin forfod . Skoen skal bøje på bolden af skoen . Hvis din sko bøjer for langt tilbage på foden , det er forkert og bør udskiftes . Se Ressourcer 1 for billedet.

Ortopædiske Sko Indsætter

I tillæg til plantar fasciitis sko , orthotic sko indsætter også tilbyde en effektiv behandling af plantar fasciitis hæl smerte og ubehag . Indsætte dem i nogen par sko til lindring fra smerter i hælen .

Overvejelser

Mange fodterapeuter enten oprette eller give oplysninger om køb af sko specielt lavet til plantar fasciitis patienter . Disse sko bekæmpe virkningerne af plantar fasciitis på grund af design, har en stabiliserende orthotic fod seng, der tjener til at justere fødderne til en neutral position .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------