Position: sygdoms > hjerte >

synflex for lindring af ledsmerter

   Synflex er et flydende tillæg , der er almindeligt anvendt til behandling af ledsmerter forårsaget af slidgigt . Betingelsen årsager degeneration af brusk adskille knogler , som derefter giver knoglerne til at have direkte kontakt med deraf følgende smerter . De to primære komponenter i formlen er glucosamin og chondroitin sulfat , som begge er almindeligt anvendt til at reducere fælles ubehag og hjælpe med at genopbygge ødelagt brusk . Ifølge producenten , fordi Synflex er en væske , er det mere absorberes hurtigt af kroppen end lignende produkter til rådighed i pille form .

Tilgængelig Formler Ingredienser


Synflex formler findes i original , æble-flavored og orange-flavored Synflex 1500 . De 1500 formel indeholder en større mængde af glucosamin end originalen , plus hvid pilebark at hjælpe med at reducere inflammation . En af oksekød aromatiseret version er tilgængelig for behandling af kæledyr , der lider af smerter forårsaget af slidgigt . Alle tre formler er pakket i 8 ounce flasker

Nogle af de andre ingredienser, der indgår i Synflex omfatte : .
u2022 Chondroitin sulfat fra hajbrusk til hjælpe med at genopbygge brusk og øge glucosamin absorptionen
u2022 Boswellin for bedre blodtilførsel til led
u2022 Bromelain , Yucca pulver , og omega -3 fedtsyrer som anti-inflammatoriske stoffer
u2022 Mangan ascorbat at øge effektiviteten af både glucosamin og chondroitin sulfat
u2022 A-vitamin til vækst af væv og reparation
u2022 C-vitamin og E som antioxidanter

ingredienser i Synflex er alle naturlige , som tegner sig for sine popularitet med enkeltpersoner, som søger et alternativ til receptpligtig medicin og over -the-counter smertestillende medicin .

Sådan Take Synflex


Læs etiketten grundigt . Den indeholder detaljerede oplysninger om , hvordan du tager Synflex og har også vigtige advarsler om produktet . Du bør også drøfte dine symptomer med din læge for at hjælpe dig med at beslutte , om at tage Synflex er et godt valg for dig .

Normalt skal du tage Synflex en gang om dagen , blandet med en drik . Doseringen Beløbet bestemmes af din kropsvægt og grad af smerte og generelt varierer mellem 1 /4 og 1 /2 ounce Den fleksible flasken har en indbygget måleapparat at give afkald det korrekte beløb.

Effektivitet Side Effects


Det tager tid for Synflex at opbygge i kroppen . Nogle brugere rapporterer mærkbar lindring af smerter i syv til 10 dage. Hvis din sag er mere alvorlig , kan det tage tre til fire uger for dig at mærke en markant forbedring .

Nogle personer har oplevet kvalme , diarré eller fordøjelsesbesvær , når du bruger Synflex . Hvis du har disse problemer , kan du prøve at reducere dosis beløb eller dividere dosis i halve og tage det morgen og aften .

Synflex betragtes som en ernæringstilskud , og derfor ikke er reguleret af FDA .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------