Position: sygdoms > hjerte >

behandling for en byld i ansigtet

   En kog , også kaldet en hud absces , der opstår , når en infektion vokser dybt i huden . Koger begynder som røde bud pletter på huden og i sidste ende bliver hårdt . Så blødgøre og bliver fyldt med pus , som hvide blodlegemer bekæmpe infektion, og slippe af med bakterierne . Pus danner et hoved , der i sidste ende vil bryde ud og afløb . Meget store bylder , bør behandles af en læge . En mildt tilfælde af en byld kan behandles i hjemmet

sættetid


Under et varmt bad med Epsom salt giver det inficerede område i ansigtet i blød i vandet . Salte kan accelerere den naturlige helingsproces og også lindre nogle smerter .

varm komprimere


En vaskeklud lægges i blød i en skål med varmt vand , med eller uden Epsom salte , og anvendes i kog i 20 minutter vil hjælpe kog for at danne et hoved og i sidste ende dræn på egen hånd.

Vaskemaskine


Vask det inficerede område med varmt vand og antibakteriel sæbe mindst en gang om dagen hjælper med at holde huden ren .

besøge en læge

Meget store bylder , bør passes af en læge . Lægen vil følelsesløs området. Ved hjælp af en lancet , vil han gøre et lille snit i kog hoved . Lægen vil dræne koge og læg gaze over det . I kog kan fortsætte med at dræne bagefter . Det gaze skal skiftes , når det bliver snavset .

Advarsler

Koger bør ikke være klemt eller skaaret før hovedet er dannet . Tidligt klemme eller fingerprikkeren en byld kan forårsage kog for at blive mere inficeret . Når kog er endelig skaaret , skal området holdes rene , så bakterierne ikke nå andre dele af huden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------