Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man behandler jern toksicitet

   Jern toksicitet forekommer normalt hos børn under 6 år , efter at de sluger alt for mange børn eller voksne vitaminer , der indeholder jern . En gennemsnitlig 8- årige måske ikke har symptomer efter indtagelse af et specifikt beløb af jern . Men den samme mængde kunne dræbe en 3- årig . Børn ofte lyve om antallet af vitaminer eller kapsler , de har slugt , så du bliver nødt til at kigge efter specifikke symptomer . Hvis du har mistanke om et barn har slugt for meget jern , komme til en skadestue straks

Du skal bruge: .
statiner.
Velafbalanceret kost .
Vitamin K.

Fysiske symptomer


Tegn på jernforgiftning omfatter diarré , smerter i underlivet , sløvhed , dehydrering , opkastning eller en blodig afføring . Overdreven jern er et irritationsmoment til foring af tarmen . Klager over mavesmerter eller kvalme , der kommer fra et barn eller en voksen kan signalere jern toksicitet . Ældre voksne kan glemme , hvor mange doser , de har indtaget i en 24-timers periode . Derfor er det vigtigt at overvåge brugen af eliksirer indeholder jern eller brug af vitaminer , som de ældre .

Manglende Treat


chok og død kan forekomme i jern toksicitet . Der er en kort vindue, når behandlingen kan redde en persons liv . Det er bedst at fejle på siden af at tage nogen til en læge end at vente . Det er en sørgelig kendsgerning, at alkoholikere kan være fristet til at sluge store mængder af et flydende jern eliksir . Alkohol er til stede i disse flydende vitamintilskud svarer til alkoholindholdet i hostesaft .

Valgmuligheder


Maven kan pumpes Hvis indtagelse af for meget jern fundet sted inden for en time . Hvis det har været længere end en time, skal andre foranstaltninger anvendes. En læge , der er mistroisk over for jern forgiftning vil sørge for patienten trækker vejret ordentligt . Dernæst vil patienten behov for at drikke en stærk afførende løsning til at rense ud hele hans tarm . Svær forgiftning vil kræve IV terapi kelation terapi . Dette er en serie af IVs indeholder deferoxamin mesylat ( Desferal ) , et kemikalie, som binder sig til jern i en celle og derefter udskilles i urinen .

andre alternativer

deferoxamin kan administreres af IV eller skudt , men IV metode foretrækkes for lettere dosisjustering . Almindelige bivirkninger med deferoxamin behandling vil omfatte en ændring i urin farve ( til en rød-orange ) og lavt blodtryk . Hvis en læge mistænker indtagelse af andre lægemidler , kan hun give et barn eller en voksen aktivt kul til at drikke . Aktivt kul binder sig ikke til jern , men kan være nyttige i adsorberende anden medicin .

Prognose og Recovery

Det værste symptomer på behandling bør være over i seks til 24 timer. Udskiller jern og eventuelle medicin gives til rette det skulle genskabe balancen i systemet inden for en hel dag . Det lave blodtryk forårsaget af deferoxamin behandling vil gøre en patient træt , men fuld helbredelse skulle opstå inden for 48 timer.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------