Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan fortælle, hvis du har dårlig acne

   Acne er en fælles frustration for unge og unge voksne . Den grimme pletter kan falde tillid og hæmmer socialisering . Dårlig eller svære tilfælde af acne indebærer en risiko for infektion og permanent ardannelse , og derfor har langsigtede konsekvenser , der er mere frygtelige end en kort periode med uklare hud . Der er klare tegn, der indikerer et slemt tilfælde af acne , og du bør se en hudlæge , hvis du bemærker nogen af dem
1 .
Undersøg din hud hver morgen og aften . Alle typer af acne forårsager pletter , men det er fremskridt , og dybden af disse pletter , der hjælper angiver en mere alvorligt tilfælde af sygdommen. Disse kan behandles med lettere , hvis de behandles først.
2 .
Undgå at klemme dybe , smertefulde pletter . Bad acne vil skabe pustler , som er store, irriteret og smertefuldt . Ulcerøs områder, der kan ar sommetider ligge under disse pustler . Lege med disse pletter kan midlertidigt lindre presset , men kan føre til permanent ardannelse eller huller .

3 .
lov hurtigt, hvis nogen acne bliver spots betændt . Betændelse af allerede eksisterende pletter er et klart tegn på, at betingelsen bliver mere alvorlige og altid et besøg værd til en hudlæge . Receptpligtig medicin og kirurgiske procedurer til rådighed til behandling avanceret dårlig acne .
4 .
Vær opmærksom på din hud overalt , ikke kun i ansigtet . Sommetider acne pletter optræder andre steder på kroppen , men fordi de ikke er i offentlighedens søgelys , folk ikke betale dem så meget opmærksomhed . Bad acne overalt afspejler en ubalance i huden , selv om , og du bør konsultere din hudlæge , hvis betændte eller dybe pustler vises overalt på kroppen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------