Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man passer en person med rygsmerter

   Hvis du er et hjem sundhed aide , chancer er du vil blive opfordret til at passe en person med rygsmerter . Rygsmerter er en af de mest almindelige muskel- forhold , hvorfra voksne i USA lider . Sommetider smerten er produceret af en traumatisk begivenhed , såsom en bilulykke eller et fald . Andre gange rygsmerter resultater fra den normale aldringsproces , som bevirker, at rygsøjlen er ryghvirvler at degenerere langsomt . Om betingelsen er akut eller kronisk , er der ting, du kan tage for at hjælpe den person reducere deres rygsmerter .
1 .
Anvend varme eller is til det ramte område . Ifølge Peter F. Ullrich , MD , dette reducerer inflammation , som producerer smerten .
2 .
Informere patienten med rygsmerter , at en periode med sengeleje er vigtigt . Ifølge Dr. Ullrich , skulle omkring to dage hvile i sengen være nok til at begynde en periode med genoptræning .

3 .
Start patienten blide strækøvelser efter sengeleje . Målet er " langsom mobilisering , " ifølge Dr. Ullrich .
4 .
Foreslå at patienten starte en konsekvent behandling af daglig motion . I " Kan Øvelser Control Rygsmerter ? " George J. Kolettis , MD , forklarer , at det bedste øvelsesterapi for de ryglidende er at kombinere flere forskellige typer af bevægelser , såsom aerobic , styrke og udspænding . Dr. Kolettis mener ikke, at det er nødvendigt at udføre mere anstrengende øvelser, såsom vægtløftning , men han gør advarer om, at inaktivitet skal undgås, da det sandsynligvis vil øge smerten .
5 .

Hjælp person med rygsmerter udføre bækken styrke øvelser . Disse tilskynde til en gradvis styrkelse af stammen og bækken muskler, der ikke normalt anvendes .
6 .
Guide patienten i følgende ergonomiske rutiner i hjemmet og på arbejdspladsen. For eksempel , hvis patienten sidder i mange timer ved en computer vise patienten, hvordan til at sidde ordentligt . Det betyder, hviler fødderne fladt på gulvet , opretholde lår i vandret position og sørge for våben hvile mageligt på skrivebordet niveau .
7 .
Køb en ergonomisk designet stol . Fortæl person med rygsmerter , at disse stole medvirke til at sikre en korrekt kropsholdning , lindre stress på ryggen muskler og giver generelt mere støtte til lænden .

8 .
Køb en ergonomisk designet ryg, der du kan placere bag patienten , mens man kører , arbejder på et skrivebord eller endda i sengen .
9 .
Skift materiale på patientens kontorstolen eller lounge stole . Sørg for, at der er tilstrækkelig polstring , således at stolen er komfortabel nok til at sidde på i timevis . Åndbar stof tilbyde mere komfort end træ eller andre hårde overflader .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------