Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man stopper overgangsalderen hårtab

  Hormon- relaterede hårtab hos kvinder kaldes androgen alopeci . Det involverer typisk en gradvis udtynding af håret på toppen og forsiden af hovedet og er forskellig fra mandlig-mønster skaldethed i , at den forreste hårgrænse forbliver intakt . Fordi sådan hårtab vedrører ubalancer af hormoner , den pludselige udsving i hormonal niveauer , der ledsager overgangsalderen kan være en fældningen faktor . Testosteron og dihydrotestosteron synes at være den primære hormoner der er involveret i androgen alopeci , ifølge den amerikanske Hårtab Association . Men der er måder at stoppe hårtab på grund af overgangsalderen

Sådan Stop Menopause Hårtab


1 .
Fortsætte diagnose og behandling tidligt . Når disse er forsinket , hårtab , der kunne have været vendt kan blive permanent , da follikler flytter fra vækstdvale til døden .
to .
opsøge en læge med viden og erfaring i behandling af kvinder med hårtab . Det er OK at starte med en generalist , men fastlæggelse og opnå den rette balance af kemikalier til din krop kræver en høj grad af specialisering . Endokrinologer , reproduktiv endokrinologer og dermatologer sandsynligvis at vide mere om kvindelige hårtab end andre læger .

3 .
Kig på levevilkår og ernæring . Disse kan påvirke hårtab , så , med hjælp fra lægen , er det værd herskende dem ud , før du fortsætter til mere involveret og dyre test og behandling . Følelsesmæssig stress , fysisk stress ( såsom sygdom ) , hurtigt vægttab , og visse former for medicin kan give problemer med dit hår . Mangler af vitamin A , vitamin D , protein og jern kan også . Livsstil ombygninger, kostændringer og kosttilskud kan hjælpe .
4 .
Giv din læge undersøge din skjoldbruskkirtel og hormon status . Sygeplejerske praktiserende Marcy Holmes , en certificeret overgangsalder kliniker , anbefaler følgende prøver : en hormon panel , en metabolisk panel , en fastende insulin test; en test for jernmangel , en CBC med differentiale ( en hæmatologisk panel ) , allergi test og en skjoldbruskkirtlen funktion test .
5 .

Fortsætte behandling , der behandler uanset problemer din test har identificeret. Minoxidil 2 procent lokalbehandling , sælges under navnet Rogaine , er den eneste behandling , der er godkendt af US Food and Drug Administration for kvindelige-mønster hårtab . Det virker bedre for kvinder end for kvinder , men stadig genererer kun mild til moderat hårvækst og ikke virker for alle , ifølge den amerikanske Hårtab Association . Andre behandlinger , som normalt bestilles , til trods for manglen på en FDA indikation for kvindelige hårtab , er de antiandrogene medicin spironolacton og cimetidin , østrogen og progesteron piller og cremer , som er den mest almindelige systemiske behandlinger for hårtab i overgangsalderen , og oral antikonception .

gode råd og advarsler


 • Attorney General Lisa Madigan sag an mod naturlig hårvækst Institute , en Chicago firma , der havde hævdet sine tjenester, som typisk koste $ 8. 000 til $ 12. 000, kunne hjælpe med hårvækst . Behandling , i virkeligheden , " ikke giver de resultater, som annonceret , og selskabet nægter derefter at give fuld refusion til forbrugerne , selv efter gentagne anmodninger "i henhold til Attorney General 's kontor .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------