Position: sygdoms > hjerte >

muskel stimulator behandling

   Muskelstimulatorer er maskiner beregnet til at forårsage muskelsammentrækninger . Den stimulator Maskinen har elektroder , der er placeret på det område , der behandles for at sende elektrisk strøm til musklerne , hvilket får sammentrækning . Stimulator behandling er nyttige i mange rehabilitering behandlinger for at få musklerne til at bevægelse efter en længere hvileperiode . Muskelstimulatorer også hjælpe med at lindre smerter og øge omsætning

Stimulatorer


muskelstimulatorer simulere de elektriske strømme , at din hjerne sender til dine muskler under normal motion og bevægelse . Elektroderne er placeret på din hud med en ledende gel til at sende strøm gennem huden til din nerver , hvilket gør dine muskler kontrakt og slappe på samme måde , de ville gøre med normal aktivitet . Muskelstimulatorer bruges til smerter kontrol anvendes på stort set samme måde , selv om strømme sendt til din nerver er i forskellige mønstre at fremkalde en anden reaktion . Dine muskler vil stadig kontrakt og slappe , når du bruger en muskel stimulator til smertelindring , men de elektriske strømme også stimulere nervefibre til at blokere smertesignaler fra at blive sendt til din hjerne . Muskelstimulatorer også få din krop til at frigive endorfiner i hjernen , der hjælper dulme smerten .

Årsag


muskelstimulatorer anvendes primært af fysioterapeuter og i sportsmedicin . Hvis du har en muskel skade , kan elektrisk stimulation med en muskel stimulator være en del af din behandlingsplan og nyttiggørelse. Stimulator terapi kan hjælpe dig tone og forhindre atrofi fra forkert brug af en muskel . Den elektriske stimulationer kan også hjælpe med at lindre smerter og muskelkramper . Du kan modtage stimulation behandling ved en ambulant fysioterapi klinik . Hvis du har en skade , der kræver en lang genoptræning periode, kan du få en transkutan elektrisk nervestimulation ( TENS ) maskine til at bruge derhjemme . En TENS enhed er en lille muskel stimulator maskine , som du kan bruge derhjemme til at lindre smerter .

Risici


stimulator behandling anses for sikkert , og de fleste patienter oplever ingen bivirkninger eller komplikationer . Nogle patienter kan have en allergisk reaktion på den selvklæbende eller gel , der anvendes på elektrodepuderne , der kan forårsage udslæt og hudirritation . Anbring aldrig en elektrode over dit hjerte eller på forsiden af din hals . Folk med pacemakere kan ikke modtage stimulator terapi , da det kan forstyrre enheden og forårsage alvorlige komplikationer . Brug ikke en muskel stimulator maskinen, hvis du er gravid . Hvis du har en TENS enhed derhjemme , altid bruge det nøjagtigt som anvist af din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------