Position: sygdoms > hjerte >

tegn og symptomer på tamme dyr parasitter hos mennesker

   De mest almindelige infektioner af parasitter fra husdyr til mennesker er fra hunde og katte . IMHO ( Toxocara ) er den mest almindelige overførte parasit , ifølge Stephen Kayes , Ph. D. , i sin Bionet artiklen "Hund eller Kat parasitter, der kan smitte mennesker. " Ifølge " Emerging Infectious Diseases , " hunde er kendt for at bære op til 11 forskellige typer af parasitter , som kan overføres til mennesker eller andre former for dyreliv . Tegn og symptomer variere afhængigt af parasitten

Definition


Toxocara canis overføres fra hunde til mennesker , og Toxocara cati overføres fra katte . Begge er parasitter , men hunden version er mere almindeligt som katte har tendens til at være renere dyr end hunde .

Årsager


Toxocara er en parasit der inficerer og lever i vævet hos mennesker . Mennesker er smittet ved at spise eller synke æg tilbage på overflader , i snavs eller fra dyr afføring , ifølge Centers for Disease Control .

Symptomer


Vision vanskeligheder , hovedpine , feber , hoste , astma eller lungebetændelse er almindelige symptomer på infektion .

Diagnose

Læger kan køre blodprøver for at afgøre, om du er smittet med Toxocara parasit .

Behandling

Anti-parasitten lægemidler eventuelt kombineret med anti -inflammatoriske lægemidler kan ordineres til behandling af et bekræftet tilfælde af Toxocara hos mennesker .

Forebyggelse

Hunde og katte skal ses af en dyrlæge regelmæssigt at sikre, at de er fri for sygdom . Sygdomme , overdrages eller ej, kan behandles af en dyrlæge, og vil beskytte din familie og dine kæledyr .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------