Position: sygdoms > hjerte >

hvad der kan gøres for eksem på den ydre øverste del af ørerne ?

   Eksem , kendt medicinsk som atopisk dermatitis , er en grim , kløende kronisk hudsygdom uden kendt årsag , der primært påvirker bagsiden af knæet og arme . Ifølge Mayo Clinic , kan det imidlertid påvirke alle dele af kroppen , herunder et område så lille som den ydre øverste del af øret . Heldigvis behandling af eksem der findes i denne lille del af kroppen er meget det samme som at behandle det andetsteds

Medicinsk behandling


behandling af eksem af den ydre øverste del af ørerne er fokuseret på at behandle tegn og symptomer forbundet med den betingelse . Hvis forvist til en så lille del af kroppen , kan medicinsk behandling ikke være nødvendig, hvis det kan kontrolleres derhjemme , selv om flere muligheder der findes . Disse omfatter kortikosteroider injektioner , antibiotika og orale antihistaminer . Kortikosteroider typisk hjælpe med kløe og overdreven skalering , mens antibiotika kan hjælpe med at forhindre en eksem infektion tilbagevendende . Eksem kan skyldes til dels et problem med immunsystemet , og hvis din sag er særlig alvorlig , kan Deres læge anbefale immunmodulerende ifølge Mayo Clinic . Disse lægemidler virker ved at hjælpe immunsystemet , men på grund af risikoen for langtidsvirkninger mod immunsystemet , bør de kun anvendes , hvis du har undladt at opleve nogen fordel af andre former for behandling . Immunmodulatorer for eksem anvendes lokalt , og ifølge Medline Plus , det mest effektive former omfatter tacrolimus og pimecrolimus .

Home Behandling


Fordi eksem forvist til toppen af ørerne er ikke så alvorligt som det ville være et andet sted på kroppen , kan mange at-home foranstaltninger bruges til at behandle den betingelse . Dette omfatter enkle over -the-counter medicin , der skal hjælpe med at lindre kløe , såsom hydrokortison creme eller Benadryl , samt hjælp cool komprimerer direkte på det angrebne område. Fugtighedscremer kan bidrage til at forebygge tørhed , som kan regelmæssig brug af en luftfugter . Dette er specielt effektivt hvis du bor i en særdeles tørt klima . Påfør fugtighedscreme til de berørte del af øret umiddelbart efter brusebad , og når øret er stadig fugtig , ifølge Medline Plus . Dette vil gøre det muligt for fugt , der skal lagres og forhindre tørhed og afskalning . Fordi eksem er delvis en allergisk reaktion , reducere din eksponering til alle kendte allergener anbefales , så godt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------