Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan fjerne hovedpine med koffein

  Til hyppig lider af hovedpine , og for dem tilbøjelige til at få migræne , kan de hyppige indtagelse af smertestillende medicin i sidste ende lægge en dæmper på dens effektivitet og kan føre til gastritis eller lignende problemer . Et enkelt skridt, der kan træffes for at nedsætte mængden af smerte der kræves relievers er at supplere dem med koffein .
Koffein har en lang række effekter på kroppen . En af dem er forsnævring af blodkar , og dette vasokonstriktive ejendom kan lindre smerten af en hovedpine . Desuden kan koffein øge effektiviteten af mange smertestillende midler. Således kan drikke kaffe eller en anden koffeinholdige drikke øge effektiviteten af din smertestillende , der giver dem mulighed for at bekæmpe de mest vedholdende hovedpine . Du kan du også bruge denne koffein , smertestillende middel synergi til at tage en lavere dosis af medicinen og dermed skåne dig selv mave-/tarmforstyrrelser ofte forbindes med smertestillende medicin

Du skal bruge: .
Kaffemaskine
Kaffe .
Alternativt , te , chokolade eller cola .
Din sædvanlige over -the-counter smertestillende .


1 .
Læs det med småt på din sædvanlige medicin , og at se, om koffein er en ingrediens . Koffein er en almindelig ingrediens i mange receptpligtige og over -the-counter medicin mod hovedpine , og tage ekstra koffein ville ikke være nogen terapeutisk værdi . Hvis din medicin ikke allerede omfatter koffein , fortsætte .
2 .
Gør dig selv en dejlig kop kaffe . Det er bedre , hvis du gør kaffen selv i stedet for at gå til din lokale café , som nogle populære kommercielle franchise vil give dig meget store eller meget stærke drikke , der vil give hvad der svarer til to eller tre doser af koffein . Hvis kaffe ikke er dine ting , kan du erstatte sort te , chokolade eller cola .
3 .
Drik kaffe. Dette trin er stort set selvforklarende , men mens vi er ved det , husk at få noget at spise . Kaffe på en tom mave kan være irriterende , og det kan også forårsage udsving i dit blodsukker niveau , som potentielt forværring din headache. This er især vigtigt, hvis du tager koffein for forebyggelse af migræne , som svingende blodsukker er kendt for at gøre migræne værre .
4 .
Vent en halv time , hvis muligt. Nogle gange kan du fjerne hovedpine med koffein alene , men det vil tage en halv time eller så for at få metaboliseret . På den anden side ved migræne syge , at nogle gange er det bedst at ramme hovedpine med alt hvad du har , før det har en chance for at slå rod . Hvis du føler, at dette kunne være en af dem, eller hvis du tager koffein til forebyggelse af migræne , springe dette trin over og gå direkte til trin 5 .
5 .
Tag standard dosis af din sædvanlige over -the-counter smertestillende medicin . Dens effektivitet bør være steget med omkring 40 % . Derfor bør du opleve stærkere og mere varig lindring .

gode råd og advarsler


 • Selvom du kan lindre hovedpine med koffein , mere end 500 mg om dagen ( 5 standard kopper ) kan også producere hovedpine . Husk også, at kaffe kan være en mave- irriterende selv . Prøv at få en latte eller cappuccino , hvis sort kaffe ikke sidde godt med din mave .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------