Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan vågne op til tiden om morgenen

  Mange mennesker har svært ved at tvinge sig til at rulle ud af sengen tidligt om morgenen . For nogle er det den værste del af dagen , især hvis de er nødt til at stå op til arbejde eller skole . Folk har ikke naturligt springe ud af sengen , men med nogle enkle teknikker, du kan træne din krop til at vågne op konsekvent . Det kræver blot en vis disciplin , engagement og et par gadgets

Du skal bruge: .
Vibrating Alarm Clock
Højfjeldssol .
Bærbare Heater .
Electric Timer .

Programmerbare termostat .


1 .
Det første skridt er at sikre, at du går i seng nogenlunde samme tid hver aften . Du bør også oprette en rutine , som kan give dig mulighed for at geare ned før du sover , og forhindre dig i at om vågen i sengen hele natten .
2 .

Ligeledes bør du forsøge at sikre, at du vågner op på samme tidspunkt hver morgen . Hvis du er i stand til at vågne op hele ugen , men sover ind på i weekenden , vil du miste alle de hårde conditioning du har lagt din krop igennem .
3 .
Næste bør du automatisk øge temperaturen i dit soveværelse lige før den tid , du ønsker at vågne op . Den hævede temperatur hjælper dig i gang . Den nemmeste måde at gøre dette er indstillet din programmerbar termostat til at hæve temperaturen et par grader omkring en halv time før , du ønsker at vågne op . Hvis du ikke har en programmerbar termostat , kan du få en bærbar indendørs varmer med en timer i dit soveværelse . Alternativt tilslutning af en bærbar vandvarmer til en elektrisk kontaktur virker lige så godt .
4 .
Åbn gardinerne , så solen skinner i at minde din krop til at vågne op . Hvis sollyset ikke er tilgængelig i dit soveværelse eller ikke skinner på det tidspunkt , du ønsker at vågne op , kan du oprette den samme indflydelse ved at sætte en sol lampe til en timer sat til vækketidspunktet . Vores kroppe er naturligt indstillet til at være vågen i dagtimerne . Solarier har andre sundhedsmæssige fordele .

5 .
Få en vibrerende alarm clock . En vibrerende alarm clock vil ryste din seng samt spille en akustisk alarm . Undersøgelser har vist, at vibrere vækkeure kan være meget mere effektive end traditionelle vækkeure .

gode råd og advarsler


 • Kontrollér din radiator er i god stand og er ikke en brandfare .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------