Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man laver min tonsiller stop ondt

   Mandler er væv placeret på bagsiden af halsen , som beskytter kroppen mod bakterier og vira . Overdreven udsættelse for bakterier ikke blot kan inficere mandler , men kan producere kroniske smerter , når venstre ubehandlet . Inficerede mandler kan forårsage en tilstand kaldet tonsillitis , hvorved bakterierne forårsage betændelse , irriterende og hævelse af tonsil 's foring . Symptomer forbundet med tonsillitis eller tonsil sten er ømhed i halsen , smerter ved synkning . feber , tonsil rødme og hævelse . De følgende tips til at lindre mandler ubehag kan ikke træde i stedet for at tale med en læge om diagnosticering underliggende problemer .

Du skal bruge:
Throat sugetabletter
. Antibiotika.
Urtete .
Honning .


1 .
Forbruge varme væsker og hals sugetabletter at lette tonsil smerter . Gurgle med varmt , salt vand kan lindre ubehaget ved tonsillitis eller tonsil sten , en lidelse i halsen , der dannes, når fanget snavs og bakterier hærder i tonsil 's lommer .
to .
Overveje at tage antibiotika ordineret af en læge . Antibiotika kan bruges til at behandle tonsil smerte , men at fastslå årsagen til underliggende tonsil smerte og behandle derefter. Brugen af antibiotika kan have uønskede bivirkninger og bør kun bruges som foreskrevet af en læge .

3 .
Undersøg kirurgi . Når tonsil smerte er kronisk skyldes tonsil sten , kan kirurgisk fjernelse være nødvendig . En læge vil være i stand til at udføre denne procedure ved hjælp af en lokal bedøvende middel . Patienter, der gennemgår kirurgisk fjernelse fra tonsillitis eller tonsil sten vil ikke have generel anæstesi .
4 .
Tal med en læge om naturligt hærdende tonsil smerter ved løsner tonsil sten med hakker eller svaberprøver .
5 .

Bliv hydreret . Tonsil smerter kan afskrække synke , derfor afskrækkende at drikke væsker , der er afgørende for at blive rask. Drik varmt vand til at genopbygge kroppen og til at fremskynde inddrivelsen . Vand hjælper til at rense giftstoffer fra kroppen , som kan forværre tonsiller smerte og sygdomme i forbindelse med halsbetændelse.
6 .
naturligvis behandle mandlerne med specielle urter , der kan lindre smerte . Hvidløg og ingefær har kemikalier og olier , der sænker inflammation og støtte i smertereduktion . Citronsaft og honning kan lindre smerter med deres antiseptiske egenskaber . Gør et naturlægemiddel løgnehistorie med en teskefuld af frisk ingefær saft eller knust hvidløg , en teskefuld honning og en teskefuld citronsaft i en kop varmt vand . Gurgle at lindre tonsil smerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------