Position: sygdoms > hjerte >

injicerbar medicin for diabetes

   Diabetes er en sygdom , der kræver medicin , enten mundtligt eller injicerbare , til at styre . Der er flere medicin, patienterne kan injicere for at kontrollere denne sygdom

Insulin


Den mest almindelige injicerbar medicin for at kontrollere diabetes er insulin . Patienter injicere sig med insulin flere gange om dagen , svarende til blod-sukker niveauer , for at opretholde et normalt blodsukker .

Pramlintide


Pramlintide er en anden injicerbar medicin diabetikere bruger til at kontrollere deres sygdom . Pramlintide er en syntetisk form af hormonet amylin , der arbejder sammen med insulin og glucagons til at kontrollere blodsukkeret .

Exenatid


Exenatid er en ny medicin tager sigte på at reducere blodsukkeret ved at stimulere produktionen af naturlige insulin i krop . Det kun virker, når højt blodsukker er til stede , hvilket reducerer chancerne for en patient oplever hypoglykæmi til næsten ingen .

oral medicin

Andre medikamenter sigter på at kontrollere diabetes er til rådighed , men er kun tilgængelige for oral administration på dette tidspunkt .

Advarsler

Korrekt administration af både mundtlige og injicerbare medicin er af afgørende betydning at kontrollere dette sygdom , for hvilke der ikke er nogen kur . Alle disse injicerbar medicin bære en vis risiko for bivirkninger , risikoen for patientens helbred er langt højere , hvis medicin ikke anvendes eller anvendes forkert .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------