Position: sygdoms > hjerte >

kan du få HPV fra den ene eksponering ?

   HPV , eller humant papillomvirus , er en seksuelt overført sygdom, der rammer mennesker af enhver race , alder og køn . Selvom sammentrækning af virus kan tage få sekunder , kan virus forårsager vorter til at udvikle sig over tid på huden , når en smittet person kommer i kontakt med en ikke-smittet person

Identifikation


Den vorter skyldes HPV er kødfarvet og kan forekomme alene eller i klynger , ifølge HPV oplysninger fra University of Illinois . Før vorter selv på huden , kan DNA- test gøres for at opdage HPV .

Geografi


HPV kan optræde overalt på huden , men vil normalt findes i og omkring kønsdelene , tungen , hals og på kvindelige livmoderhalsen . HPV vokser bedre inde i kvindens skede og kvindelige eller mandlige anus , ifølge Outinamerica. com .

Tidsramme


HPV kan overføres og kontrakt efter blot et enkelt engagement , selv om det kunne tage dage , uger eller måneder se nogen symptomer på virus , som er angivet på Ashastd . org .

Symptomer

Personer med HPV kan opleve kløende hud , små røde knopper , blødning og smerte , når de oplever afføring .

Forebyggelse /opløsning

Den eneste måde at forhindre HPV er at undgå seksuel kontakt . Selv iført et kondom kan ikke fuldt ud at beskytte dig . En tre -trins -vaccine til mænd og kvinder kaldet Gardasil er nyttigt at beskytte dig mod de ordregivende HPV . Alt det kræver er en børste med en person, der er inficeret , og du kan bære virus i årevis , efter Ashastd. org .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------