Position: sygdoms > hjerte >

neurogen atoniske blære behandling

   Neurogen blære og atoniske blære er to forhold, der kan skabe stor ubehag og angst for patienten . Heldigvis er de begge behandles

Identifikation


Neurogen blære er en betingelse medfører tab af blærefunktion på grund af skader på nervesystemet . Atoniske blære , eller slap blære , kan ofte føres tilbage til en neurogen kilde . Dette sker , når blæren dilaterer og undlader at tømme helt .

Symptomer


Symptomerne omfatter urininkontinens , en dribling urin strøm , belaste og smerter under vandladning , eller manglende evne til at tisse . Frekvens og presserende er også røde flag . Tegn på atoniske blære vedrører hovedsagelig manglende evne til at tømme blæren ordentligt .

Diagnose


Fordi en lidelse tilskrives den neurologiske system er mistanke , kan lægerne kalde for en X-ray af kraniet og rygsøjlen , sammen med en EEG at bestemme hjernens dysfunktion . Ultralyd af blæren og urinlederne , samt funktionstest til at indberette mængden af væske i blæren kan holde og ugyldig , er også sandsynligt .

Behandling

Læger kan ordinere medicin til behandling af overaktiv blære eller inkontinens samt antibiotika for at forebygge en urinvejsinfektion . Kateterisation er sandsynligt for atoniske blære og en mulighed for neurogen . Kirurgi er tilgængelig for både vilkår, når det er nødvendigt.

Post-behandling

Gentagne røntgenbilleder , ultralyd , og andre funktionstests forventes at blive beordret til at holde styr på betingelse af , da de fleste tilfælde har en tendens til at kræve konstant opmærksomhed . Regelmæssig selv-kateterisation er ofte nødvendigt for atoniske blære patienter , selv om en anden teknik med manuelt at trykke på blæren er en mulighed for at prøve .

Potentielle

Forskning er i øjeblikket opgørelsen af virkningen af botulinumtoksin A injektioner i den muskel, der omhandler med blære tømme ( kaldet detrusor muskel) . BladderDisorders. info rapporter , at resultaterne er lovende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------