Position: sygdoms > hjerte >

øjentrykket øvelser

   Øget tryk i øjnene , ellers er identificeret som okulær hypertension , er en alvorlig lidelse, der berører millioner af mennesker verden . Tryk i øjet , eller intraokulært tryk , stiger, når en ophobning af naturlig væske kaldet kammervæsken ikke korrekt afløb fra øjet . Høj tryk i øjet venstre ukontrolleret og ubehandlet kan i sidste ende føre til grøn stær , som skader synsnerven og i sidste ende forårsager blindhed . Hvis du har været diagnosticeret med okulær hypertension , eller hvis glaukom kører i din familie , er der øvelser , der kan nedsætte dit tryk i øjet.

Du skal bruge:
solcreme
. Hydroquinine fløde .
Citronsaft.
Vatpind .

Øvelse


Motion er en vigtig komponent i at sænke det intraokulære tryk . Ifølge en undersøgelse foretaget af Johns Hopkins , der tager en tur tre eller flere gange om ugen kan hjælpe falde trykket i øjet .

Hvis du i øjeblikket ikke har en øvelse program , begynder at gå tre gange om ugen i 20 minutter eller mere , og arbejde op til et niveau af motion du har det godt med . Moderat motion i tre måneder har vist sig at reducere okulær hypertension med et gennemsnit på 20 procent .

Jogging og vægtløftning har også vist sig at reducere trykket i øjet . Hvis gå er ikke nok , indarbejde jogging og vægtløftning tre gange om ugen i 20 minutter hver . Før vægtløftning , så spørg din læge om ordentlig vejrtrækning teknikker . Forkert vejrtrækning under træningen kan øge intraokulære tryk .

Hold en regelmæssig motion ordning for de bedste resultater. Varier din type motion for at forebygge kedsomhed . Cykling, roning og andre kardiovaskulære aktiviteter er stor øvelser, lavere tryk i øjet og nyde din generelle sundhed .

Steer dog klart, af indadvendte positioner , der anvendes i yoga , da de kan øge det intraokulære tryk .

Kom ud og motion dine øjne . Stirre for længe ved en computer eller læsning for meget kan forårsage højt tryk i øjet . Tag periodiske pauser fra computeren og gå rundt for at give dine øjne en pause .

Kost


Mens undersøgelser endnu ikke er afgørende , at holde en sund kost fyldt med vitaminer A, C og E kan medvirke til at sænke trykket i øjet . Opretholde en sund vægt og blodtryk som fedme og forhøjet blodtryk kan være knyttet til okulær hypertension . Tal med din læge om at bygge en ernærings- plan for både øjne og generelle sundhed .

Gradvist tår væske i løbet af en dag til hydrat . Undersøgelser viser, at drikke en kvart eller mere af vand i mindre end 20 minutter rejser intraokulære tryk . Hold en vandflaske med dig hele dagen , og forbruge kun små mængder vand på én gang .

Stress


Kontrol mængder af daglige stress med stress management teknikker . Store niveauer af stress har vist sig at forårsage højt tryk i øjet ved at nedsætte blodtilførslen til hovedet , hvilket øger intraokulært tryk . Brug meditation , motion , eller andre former for stress management teknikker til at sænke trykket i øjet .

Monitor

Besøg en øjenlæge hvert andet år for et tjek . Overvåg din intraokulært tryk og øger , der opstår for at forhindre udbrud af glaukom . Din øjenlæge vil give dig den rigtige medicin for at reducere og styre din okulær hypertension .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------