Position: sygdoms > hjerte >

sort Salve vorte fjernelse

   Bloodroot eller Sanguinarea canadensis , er naturligt hjemmehørende i den østlige del af USA og Canada . Den blev brugt af indianerne til behandling af kræft og for muldvarpe og vorter . Bloodroot kommer i mange forskellige former , såsom pasta , sort salve og olie , og indeholder kraftfulde medicinske egenskaber , der behandler vorter og andre hudproblemer , ifølge kræfter -of-nature. net . Det er en urt , der hæmmer irritation af huden for at hjælpe immunsystemet bekæmpe vorten virus i vorten-inficerede væv og vært celler.

Sådan ansøger Black Salve


Før anvendelse sort Salve , er det en god ide at få hudinfektion kontrolleres af en hudlæge for at udelukke et eventuelt alvorlige medicinske problemer , såsom hudkræft .

Sort Salve har konsistens af en tyk , skinnende , fugtige pasta og kan selv anvendes med enten fingrene , en tandstikker eller en vatpind . Spred et tyndt lag af sort Salve over det berørte område , og derefter dækker vorte med en forbinding . Sørg for at vaske hænderne grundigt før og efter påføring af salve . Efter 24 timer , fjernes bandage og bruge brintoverilte og en Q-Tip og gå over læsionen meget let , fjerne eventuelle overskydende salve og organisk affald såsom pus . Én ansøgning er normalt nok til små abnormiteter , normalt på størrelse med en blyant viskelæder , ifølge bloodrootblacksalve. com . Tre anvendelser af Salve bruges på større læsioner . Sort Salve kan anvendes på fælles vorter , hænder og ansigt vorter og plantar vorter . Behandl hud vækstrater én ad gangen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------