Position: sygdoms > hjerte >

vil etofenprox dræbe fnat ?

   Hvis du har fnat , du ved, du ønsker at slippe af med den så hurtigt som muligt . Fnat er en smitsom infektion forårsaget af parasitiske mider , og det kan medføre kraftige kløe overalt på kroppen , kløe forårsaget af kroppens allergiske reaktion på gravende mider . Der er en række succesfulde måder at behandle fnat , men etofenprox er ikke en

Diagnosticering Fnat


Fnat skyldes Sarcoptes scabiei , en mide, der gør med otte ben . En kvindelig fnat -mide tunneller ind i huden og indlån æg i hule . Larverne klækkes i tre til 10 dage , flytte rundt på huden , og producere mere kløende Burrows .

Fnat mider er meget smitsom og kan spredes ved hud-mod-hud kontakt . Selv om det er sjældent at få fnat ved kortvarig kontakt , ligesom rystende hænder , mere langvarig kontakt , ligesom seksuel aktivitet , støtten kan i sin transmission . Fnat er mere udbredt blandt de patienter, der i tæt levende situationer eller personer med svækket immunforsvar . Fnat er diagnosticeret ved at observere mider mikroskopisk og leder efter deres karakteristiske huler i huden .

Behandling Fnat


Fnat er meget behandles ved hjælp af en bred vifte af hud lotion og cremer . Permethrin er normalt det første valg til fnat behandling . Patienten dækker hele hans krop under halsen med lotion , lader det til i otte til 14 timer , skylninger så det ud . Én ansøgning er normalt en succes . Andre scabicides ( mide-drab behandlinger ) omfatter malathion og crotamiton .

Fnat er blevet behandlet med svovl i de sidste 2. 000 år, og svovl bar sæbe er tilgængeligt i håndkøb ( læger anbefaler 1 procent til 10 procent for drab fnat ) . Lindan blev ofte ordineret indtil 2003 , da det blev konstateret, at det kan forårsage skader på nervesystemet . Det er nu kun ordineres til patienter i stand til at tage det første online- medicin .

I stedet for en creme eller lotion , kan en læge ordinere mundtlig ivermectin til at behandle fnat . Dette stof blev oprindeligt udviklet til veterinær praksis som en anti-parasit agent , men har i de seneste år været godkendt til behandling af fnat hos mennesker , også dem med høj risiko kategorier.

Ifølge Center for Disease Control , ingen over -the-counter produkter er blevet testet og godkendt til at behandle eller helbrede fnat . Dog kan patienter anvende antihistaminer , såsom Benadryl eller lotion gerne Calamine at reducere den intense kløe .

etofenprox er ikke godkendt til fnat behandling . Ifølge Levnedsmiddel- og Landbrugsorganisation af FN , er etofenprox brugt som et insekticid for en bred vifte af afgrøder , herunder ris , frugt , grøntsager , majs , sojabønner og te . Det er aktivt mod møl , sommerfugle , cikader , bladlus , biller , fluer , hvepse , bier , termitter og myrer , men det er hverken effektiv eller anbefales til brug på fnat mider . Der er nogen uenighed om, hvorvidt etofenprox er kræftfremkaldende for mennesker . Det bør undgås, hvis der er andre muligheder for skadedyr fjernelse .

Rengøring Efter Fnat


Selv efter at være blevet behandlet , dem med fnat har helt rent deres hjem og leve områder. Når flere medlemmer i en familie har fnat , skal de behandles på samme tid . At rydde et hus af mider , vaske sengetøj , tøj og håndklæder flere gange i varmt vand . Møbler skal behandles , og gulve , tæpper og måtter skal alle renses , helst af en professionel. Enhver hårde gulve og alle badeværelse overflader skal desinficeres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------