Position: sygdoms > hjerte >

Parkinsons sygdom afhjælpe

   Parkinsons sygdom er en fremadskridende sygdom , der påvirker nervecellerne i det område af hjernen , der styrer muskelbevægelser . Der er i øjeblikket ingen kur eller behandling, er effektiv i at bremse eller standse udviklingen af sygdommen . I stedet er terapi rettet mod at begrænse de symptomer , der er mest besværlige og hjælpe enkeltpersoner håndtere leve med en kronisk sygdom

Diagnose


Ifølge Mayo Clinic , at det første skridt at tage på en langsigtet forvaltning af Parkinsons sygdom er at få en præcis diagnose . Der er ingen specifik test , der kan diagnosticere Parkinson 's sygdom , så diagnosen stilles baseret på patientens historie og en omfattende neurologisk undersøgelse . Parkinsons er en kompliceret sygdom , så søger den ekspertise af en specialist .

Behandling


Hvis du er blevet diagnosticeret med Parkinsons sygdom , du og din læge kan overveje brugen af medicin , kirurgi og supplerende behandlinger til at løse de symptomer . Din læge vil skræddersy medicin til dig individuelt og overveje faktorer som sværhedsgraden af symptomer , din alder , og andre medicinske tilstande , du har . Kirurgiske indgreb kan blive en mulighed for at udforske med din læge . Visse procedurer , som dybe brain stimulation ( DBS ) , er mere etablerede , mens andre stadig er eksperimenterende . Også overveje supplerende behandlinger som kosttilskud og fysisk terapi , der forbedrer muskeltonus og vifte af bevægelse .

Living With Parkinsons Disase


Fordi der ikke er nogen kur mod Parkinsons sygdom , er det ultimative middel tage skridt til at lære at leve med de ændringer, det medfører . Dem, der får diagnosticeret med Parkinsons ofte gå gennem en kompliceret cyklus af benægtelse , som erkendelsen sæt i , at deres liv permanent forandret . Hvis nogen tæt på dig , er diagnosticeret med Parkinsons , være parat til at hjælpe hende justere og foretage positive skridt mod ikke at lade sygdommen overtage sit liv .

Hvis du er ved begyndelsen af at have Parkinsons , du bliver nødt til at overveje, hvordan leve med en kronisk sygdom vil påvirke arbejds-og familieliv . National Parkinsons Foundation anbefaler både patienter og familiemedlemmer slutter sig til lokale støttegrupper , der kan tilbyde organisatorisk rådgivning og måske endnu vigtigere , et positivt syn på hvordan man skal klare de ændringer, Parkinsons vil bringe . Sidste , ophold kendskab til forskning i behandling af Parkinsons og overveje drøftelser med din læge for at være i gang.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------