Position: sygdoms > hjerte >

behandling sammenligninger for hårtab

   Glem alt , hvad konspirationsteoretikere nødt til at sige , og der er nogle reelle , effektive behandlingsmuligheder for hårtab . Disse produkter og teknikker har været under udvikling i årtier , og mange er ret sikker

DHT blokkere


Produkter som Propecia og Regaine er FDA vist sig at stoppe follikel absorption af testosteron-blokerende hormon dihydrotestosteron ( DHT ) , som er den primære årsag til hårtab .

Rengøring og oxygenating


Hårtab er næsten altid et produkt af DHT bindende , så alle de blodgennemstrømning eller ilt fremme i verden ikke vil beløbe sig til meget , hvis du ikke lider af iltmangel i første omgang .

hårtransplantation


Denne metode til restaurering er afhængig af en kirurg for fysisk at flytte hårsække fra din nakke til hovedet, og er generelt den mest pålidelige ( om det er dyrt ) metode .

Synthetics

Nogle foretrækker til at bruge syntetiske eller uden oprindelse hår til implantation , men disse resultater er ofte ikke de mest æstetisk tiltalende .

finde en læge

Effekten af en hårtransplantation afhænger af kirurg . At finde en højt anbefalet , pre-screenet kirurg er det vigtigste skridt i ægte hår restaurering .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------