Position: sygdoms > hjerte >

citrus & urinvejsinfektioner

   Urinvejsinfektioner eller cystitis er en smertefuld og irriterende problem for folk i alle aldre . Der er to typiske årsager til urinvejsinfektioner . bakterier og kost irriterende

Urinvejsinfektion


Urinvejsinfektioner er en . infektion eller irritation af blæren , urinrøret eller nyrer , der resulterer i et behov for medicinsk intervention.

de fire C'er


Ifølge Mayo Clinic , " Den mest irriterende fødevarer kan sammenfattes som de "fire C'er . » De fire C'er omfatter kulsyreholdige drikkevarer , koffein i alle former ( herunder chokolade ) , citrusfrugter produkter og fødevarer , der indeholder høje koncentrationer af vitamin C. "

Citronsyre


Citrusfrugter er høj i citronsyre . Citronsyre er blevet viser at irritere slimhinden i blæren , hvilket medfører irritation og spasmer for de patienter, der lider af tilbagevendende blærebetændelse .

Vitamin C

C-vitamin i form af ascorbinsyre kan forårsage irritation . I stedet overveje at spise blære-venlige fødevarer såsom broccoli og kartofler for at få kroppens nødvendige portioner af C-vitamin

Forebyggelse /Solution

For at undgå urinvejsinfektioner , undgå forbruget af de fire C'er , drik masser af vand og lade vandet ofte .

Behandling

Ifølge Mayo Clinic , irritation-relaterede urinveje infektioner kan behandles med medicin såsom ibuprofen , tricykliske antidepressiva eller antihistaminer afhængig af typen af irritation og hvad kroppen har tidligere reageret på .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------