Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man behandler endetarmsåbning hud tags

  Endetarmsåbning hud tags kan være en plage , kløende og samlede bare ubehageligt . De kan nemt forveksles med andre anal forhold såsom hæmorider eller anal tårer fordi de varierer i udseende fra person til person . Men dybest set , hud-tags er ekstra hud stød , der hænger fra huden , som en miniature rør . De kan matche farven på din hud og er almindelig i spots , der tiltrækker fugt eller irritation

Sådan Treat endetarmsåbning Skin Tags


1 .
Fastslå, om dit endetarmsåbning hud tag er problematisk for dig . Hvis du oplever nogen kløe eller smerter , kan huden tag skal fjernes . Men hvis du ikke oplever nogen symptomer , holde nøje øje på det areal , og hvis det begynder at få dig nogen spørgsmål , bør det behandles og fjernelse muligheder undersøgt .
2 .
Go til lægens kontor . Endetarmsåbning hud tags , hvis de fjernes hjemme ved saks eller binding off , kan føre til infektioner , og derfor er det meget sikrere og anbefales, at du ser din læge for dens fjernelse . En læge vil tage en biopsi for at afgøre, om det faktisk er en hud -tag og tilbyder den bedste behandling mulighed for dig .

3 .
Beslut fra valgmulighederne lægen præsenteres for behandling . Kirurgi , en lokalbedøvelse , laser eller frysning er mulige og populære muligheder for perianal hud tag fjernelse . Der vil være post- procedure pleje , fordi det område er meget følsomme og har brug for at holde sig så rene som muligt for at undgå smitte .

gode råd og advarsler


 • Fjernelse hud tags derhjemme kan føre til voldsom blødning .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------