Position: sygdoms > hjerte >

hvordan minoxidil arbejder for kvinders hårtab ?

   Selv om i hvor høj grad det bliver mærkbar , kan variere , hårtab hos kvinder er næsten lige så almindeligt som det er for mænd . Flere FDA-godkendte behandlinger for hårtab hos kvinder er til rådighed , men minoxidil ( Regaine ) er stadig en af de mest populære

DHT og Minoxidil


Hårtab er normalt forårsaget af steroid-lignende hormon dihydrotestosteron ( DHT ) , som obligationer til follikler og forhindrer optagelsen af testosteron er nødvendig for hår vækst . Minoxidil er formuleret til at blokere DHT oprustning .

Kvinders Formula


Da kvinder naturligvis har mindre testosteron end mænd , de producerer mindre follikelstimulerende drab DHT . Som sådan , kvinders Rogaine indeholder mindre end halvdelen af det aktive stof , minoxidil , der findes i mændenes formel .

Resultater


Et dobbelt-blind undersøgelse af Upjohn Inc. meddelte, at den gennemsnitlige modtageren , der lider af skaldethed oplevede en stigning på 34 hår per kvadratcentimeter over dem, der modtog placebo .

Oral vs Aktuel

Minoxidil findes også som en oral pille under firmanavnet Loniten . Nogle foretrækker den mundtlige version , da den ikke bære nogle af lokalbehandling mere kontraproduktive bivirkninger .

Side Effects

Det ironiske er, en af de væsentligste bivirkninger ved lokal Minoxidil er hårtab . Dette skyldes til dels alkohol , at stoffet er suspenderet i , men de dermed forbundne hårtab er normalt overhalet af væksten af nye hår .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------