Position: sygdoms > hjerte >

lang tids brug af colazal

   Colazal er varemærket for de generiske lægemidler , balsalazide dinatrium . Colazal bruges i behandling af colitis ulcerosa , den medicinske betegnelse for kronisk betændelse i den nederste tarmen . Drugs. com , at det er et produkt, der virker ved at frigøre sit aktive ingrediens, mesalamine til foring af tyktarmen direkte . Mens Colazol generelt betragtes som en effektiv behandling , der er visse risici forbundet med langvarig brug

Long-Term Risk


Mens Colazal er kendt for at skabe øjeblikkelig lindring i symptomer forbundet med colitis ulcerosa , er det ikke uden ulemper , især når det anvendes på lang sigt . Det vigtigste af disse vedrører den måde, det virker på nyrerne . Selv Colazal selv ikke er rapporteret at have forårsaget skader på nyrerne , har andre produkter , der indeholder mesalamine gjort skade på nyrer , når de anvendes i længere tid . Sundhed Central advarer om, at colazal tilhører samme generelle klasse af lægemidler , da disse mesalamine produkter , og der er således en chance for, at Colazal også vil have en negativ indvirkning på nyrerne sundhed , når der anvendes i en længere periode .

Andre Mulige problemer


Colazal har også flere andre negative bivirkninger , som kan blive værre eller hyppigere med lang tids brug . Disse bivirkninger omfatter diarré , mavesmerter , kvalme , ledsmerter , luftvejsinfektion og opkastning . Sundhed Central viser andre bivirkninger af dette stof , der spænder fra blod i urinen til rektal blødning til svimmelhed . Sundhed Central bemærker også, at andre bivirkninger kan udvikle sig med langsigtet anvendelse, herunder en forværring af den tilstand , som den er truffet, ekstrem udmattelse , infektion , en øget puls, blødning og ondt i halsen .

Evaluering Risiko


Som i 202C det fulde omfang af de risici, der er forbundet med Colazal er ukendt . Sundhed Central advarer om, at da dette er en forholdsvis ny lægemiddel ikke meget vides om, hvad virkning brugen af dette stof i mere end 12 uger vil have på kroppen . Derfor bør du konsultere en læge, før du tager medicinen i længere perioder og bør rutinemæssigt monitoreres for tegn på farlige bivirkninger , hvis du påtænker at tage Colazal i mere end 12 uger.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------