Position: sygdoms > hjerte >

mekaniske løsninger til nasal overbelastning

   Når allergi , forkølelse eller influenza årsagerne sinus oprustning , som fører til hovedpine og earaches , folk henvender sig til en bred vifte af midler til at hjælpe dræne oprustning og give lindring . Ud over medicin , er der en række forskellige måder at rense din bihuler

Om Mekaniske Retsmidler


Mekaniske retsmidler er dem, hvor en handling er udført at yde nødhjælp fra en helbredstilstand i stedet for at tage medicin . Mekaniske retsmidler for sinus spørgsmål omfatter rengøring af bihulerne ud med en spray eller neti pot og percussive ansigtsmassage at bryde op sinus oprustning .

Salt Vand


købmænd bære en bred vifte af sinus-clearing sprays . Mange er sammensat simpelthen af saltvand , eller saltvand . Rydning af bihulerne med disse sprøjter indebærer at sprøjte saltvand ind i næsen og sinus hulrum og gør det muligt at spray og sinus oprustning til afløb. Salt i saltvand hjælper med at opløse fortykket slim , så det kan dræne frit . Uanset spray du vælger , skal du følge instruktionerne på pakken omhyggeligt for at undgå enhver potentiel skade sarte næse .

Et andet salt-vand rengøring metode til bihulerne indebærer anvendelse af en neti pot . En neti pot er en lille keramisk gryde med et håndtag og tud , de fleste ligner små tepotter . Hvis du vil bruge en neti pot , en opløsning på 1 /4 tsk . salt og 8 ounce varmt vand . Bøj hovedet til siden , så vandet hældes fra tuden vil gå op i din næse og bihuler . Langsomt hælde det varme vand op det ene næsebor , samtidig med at saltet vand løbe ud af det andet næsebor .

Massage


Massage refererer til forsigtigt at banke , gnide , eller kæle med et bestemt område af kroppen til at yde nødhjælp fra smerte eller overbelastning . Let massage kan tilskynde stoppede bihuler at dræne ved at bryde op slim træsko . At afgøre, hvilke områder af ansigtet vil drage størst fordel af percussive massage , tryk forsigtigt på browbones , kindben og næseryg . Områder , der føler bud når man trykker er mest sandsynligt, at være områder, hvor bihulerne er fyldt og tilstoppet .

Når du har fundet de områder , hvor bihuler er tilstoppet , skal du trykke forsigtigt på tilbud steder ved hjælp af pegefinger og langfinger sammen . Når du føler at trykket begynder at flytte på din bihuler , skal du trykke på og gnid forsigtigt på de samme områder for at fremme dræning . Hvis den tilstoppede områder er i bihulerne bag panden knoglerne , kan det være nødvendigt arbejde nedad , fortsætter med at trykke på og derefter trykke på kindben og næse -området for at forhindre afvanding fra tilstopning disse områder, når det bevæger sig ud af panden bihulerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------