Position: sygdoms > hjerte >

sikkerheden af et nerve blok for migræne hovedpine

   Blokader reducere migræne smerte ved at lamme nerverne i hovedet og nakken . Når nerver er lammet , kan de ikke overføre smerte signaler til hjernen. Dette resulterer i færre migræne hovedpine . Blokader har vist sig at være sikkert

Betydning


Migræne er en smertefuld neurologisk sygdom, der rammer cirka 12 procent af befolkningen . Fire procent af befolkningen lider af kronisk migræne .

Occipital nerveblokade


Occipital nerveblokader ( ONBs ) indebærer indsprøjtning en bedøvelse i occipital nerve , der er placeret på bagsiden af hovedet . En 2008 undersøgelse af Dr. William Young og hans kolleger , som blev offentliggjort i en 2008 udgave af tidsskriftet " Hovedpine "fundet , at 64 procent af patienterne havde deres migræne smerte mindske inden for fem minutter efter injektionen .

Botox


Botox , som er en forkortelse for Botulinum toxin type A , kan bruges til at hjælpe med at forhindre migræne . Botox kan tage flere dage at arbejde og så lammer nerverne i ca tre måneder .

ÖNB Sikkerhed

Ifølge Young occipital nerve blokke er " overordentlig "sikkert . Der er en chance for at nogen falder i en reversibel koma , hvis kranium defekter er til stede .

Botox Sikkerhed

Botox indsprøjtninger er også meget sikkert. En 2008 undersøgelse af Dr. Frederick Freitag og hans kolleger , i en 2008-nummeret af " Hovedpine " , rapporterede ingen alvorlige bivirkninger fra Botox indsprøjtninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------