Position: sygdoms > hjerte >

vurdering for kroniske lændesmerter

   Millioner af mennesker lider af kroniske lændesmerter . Der er mange årsager til tilstand og syge bør rådføre sig med en læge for at fastslå den nøjagtige årsag til problemet

Udbulende Diske


Udbulende diske ske , når diske i ryggen vil blive forværret og er skubbet ind i rygmarven eller en nerve , der forårsager smerte . Magnetic Resonance Imaging , eller en MR-scanning , kan bruges til at se området .

Osteoporose


Osteoporose er en fremadskridende sygdom , der forårsager et fald i knogletæthed , hvilket gør knoglerne svage . Det kan forårsage tilbage til at blive misdannet og skabe lændesmerter . Knoglescanning test vil blive udført for at vurdere omfanget af den tilstand.

Arthritis


Gigt er en kronisk tilstand , der forårsager leddene i kroppen til at forværres . Når det påvirker rygsøjlen kan det resultere i rygsmerter . X-ray billeder vil give læger til at vurdere tilstanden .

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en autoimmun sygdom , der kan forårsage smerte og stivhed i lænden . En læge vil udføre en række tests , herunder kontrol for specifikke punkter af følsomhed på kroppen .

Spondylitis

Spondylitis forårsager kronisk lændesmerter som følge af infektion i rygsøjlen leddene . Læger bruger nerve undersøgelser for at afgøre, om dette er problemet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------