Position: sygdoms > hjerte >

Alexander teknik til plantar fasciitis

   Plantar fasciitis er en tilstand , der forårsager smerte i bunden af hælen på grund hævelse af plantar fascia , en forbindende bånd af væv , der omgiver og støtter knoglerne i bunden af foden . Årsagerne til hævelse variere, men oftest er det tilskrives muskel overforbrug , dårlig montering sko , fedme , forkert balance , mens du går og køre, og platfodethed . Alexander Technique , et sind -krop bevidsthed om, at centrere Kommissionens individuel opmærksomhed på kropsbevægelser , vinder nogle popularitet som et middel til at lindre symptomerne i forbindelse med plantar fasciitis .

Alexander Technique


Robert Rickover , certificeret Alexander Technique lærer , hvis praksis spænder over USA , Canada og England , er hurtig til at advare om, at " det Alexander Technique er mere af en integreret kropsbevidsthed kampagne end en metode til behandling. " Ifølge Rickover , mener certificeret Alexander Technique lærere, muskler beholde overskydende stress på grund af fejlagtige gentagne bevægelser , og tildeling af uforholdsmæssige energi, som vi giver til almindelige opgaver , såsom at gå og sidde , føre til ophobning af stress i musklerne hvilket forværrer fælles aliments såsom plantar fasciitis . Siger Rickover , " The Alexander Technique er en undervisning , observation og uddannelse teknik , ikke en behandlingsmetode . "

Selvom ingen forskere eller praktikere krav på Alexander Technique , som en kur mod plantar fasciitis , ifølge Rickover , de gør gældende, at interaktive sind /kropsbevidsthed af energi distribution ( som det vedrører bevægelse ) , kan med tiden , lindre symptomerne på plantar fasciitis og forhindre, at betingelse fra tilbagevendende . " Når man tænker på , at alle vores vægt er på vej ned på hver fod skiftevis , når vi vandrer , " siger Rickover , " lære at være bevidst om vores bevægelse er gode til at mindske de skader , der kan være forårsaget af uhensigtsmæssig fordeling af vores vægt ; for eksempel , når du går , skal du trykke på de fleste mennesker ned hårdere på gulvet end nødvendigt . Alexander Technique gør dig opmærksom på kroppens bevægelse , og hvordan man korrekt brug af fleksibiliteten i hofte , ryg , overkrop og hals . "

Selvom det er muligt at praktisere denne teknik selv , ifølge Rickover , du vil opnå de bedste fordele ved at arbejde med en certificeret lærer . " Denne teknik handler om observation og læring . Du skal være opmærksom på dine bevægelser , og dette gøres ved at læreren observere dig og til tider udfører en blid berøring til at guide din fysiske bevægelse . "

Rickover tilføjer , at " Mere ofte end ikke , når personer indlede rejsen af kropsbevidsthed gennem Alexander Technique , de normalt får mén-problematiske forhold , der har resulteret i kroniske smerter kan forbedres som et resultat af lektioner . "

Den medicinske samfund har været langsomme til at omfavne den teknik , men ifølge Rickover , mange akkrediterede institutioner som universiteter , især dem , der tilbyder undervisning i musik discipliner , herunder Julliard School of Music i New York , vil have mindst én Alexander Technique lærer på personale .

Advarsler


Altid bekræfte din lærer /praktiserende ' s certificering . Før man indlader sig på nogen plan for behandling af enhver medicinsk tilstand , rådføre sig med din primære sundhedstjeneste læge . En kombination af konventionel behandling , i samarbejde med Alexander Technique , kan være den foretrukne fremgangsmåde i behandlingen af plantar fasciitis .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------