Position: sygdoms > hjerte >

ernæringsvidenskab at sænke blodtrykket

   Konsekvent blodtryk målinger af 140/90 eller derover er en indikation af højt blodtryk eller hypertension , der normalt kræver medicin . Konklusionen af den ernæringsmæssige forskerne om vores kost 's effekt på at sænke blodtrykket er meget vigtige i kombination med ordineret medicin og motion

Hvorfor Ernæringsvidenskab Matters


Kosttilskud forskere dækker en række områder , herunder distribution og markedsføring af fødevarer , og studere de virkninger , som forskellige fødevarer har på os . De hjælper også folk lære at lave god mad valg for deres sundhed , for eksempel til at sænke blodtrykket .

Food 's Virkninger på Hypertension


Ernæring videnskaben fortæller os, at fedme er en risikofaktor for udvikling af hypertension , så hvad og hvor meget vi spiser påvirker vores evne til at opretholde en sund blodtryk . Faktisk rejser nogle fødevarer blodtrykket , hvis det indtages i større end moderate mængder , såsom højt natrium fødevarer og alkohol .

Dietary Guidelines for Americans


Den Dietary Guidelines for Americans ajourføres hvert femte år af Department of Health og Human Services og Department of Agriculture. Det "indeholder videnskabeligt baserede rådgivning til fremme sundhed og mindske risikoen for større kroniske sygdomme gennem kost og fysisk aktivitet . " Denne nøgle videnskabelige dokument er en vigtig ressource for ernæringsvejledning , da det påvirker helbredet.

Hvad er DASH Diet

DASH ( Dietary Approaches to Stop Hypertension ) , blev udviklet specielt til at sænke forhøjet blodtryk , og er baseret på Den kostråd. DASH bruger resultaterne af ernæringsvidenskab at anbefale en stærk , effektiv hjerte-sund kost støttet af National Institutes of Health .

Hvordan virker DASH Lavere blodtryk

DASH anbefaler en kost lavt natriumindhold , højt kalium , med frisk frugt , grøntsager og fedtfattige mejeriprodukter . Ifølge den DASH korte , " Forskning viser, at højt blodtryk kan forebygges --- og sænkes --- ved at følge kosten Approaches to Stop Hypertension ( DASH ) spise plan . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------