Position: sygdoms > hjerte >

fysioterapi i nakkesmerter

   Halsen er det spinale struktur , der understøtter hovedet . Det er den mindst beskyttede struktur i forhold til resten af rygsøjlen . På grund af sin anatomiske struktur, Halsen er meget sårbar over for skader og af de betingelser , der producerer smerte og begrænsning af bevægelse . Fysioterapi er en terapeutisk behandling har til formål at genoprette halsen fleksibilitet og opretholde dets normale vifte af bevægelse . Det består af behandlingsmuligheder, der er designet til patientens specifikke tilstand

Du skal bruge: .
sunde spisevaner.
Positivitet .
Holde dit fokus.
Koffein ( moderat niveau ) .

Årsager til Neck Pain


Neck smerter er en almindelig medicinsk tilstand . Det kan skyldes biomekaniske årsager og skade som følge af traumatiske ulykker eller en stående medicinsk tilstand . Almindelige årsager til smerter i nakken kan skyldes muskel stamme , discusprolaps eller degeneration , og slidt cervikal leddene . En piskesmældsskader er en anden almindelig hals skade , der opstår på grund af en mobil ulykke med deraf følgende ekstreme smerter og skader på halsen .

Fordele


Fysioterapi giver flere fordele i at lindre smerter i nakken . Det kan hjælpe med at opretholde styrken i nakkemusklerne , når der er truet at blive svækket af visse betingelser , såsom spasmer og smerter . Det hjælper også at forbedre fleksibiliteten i nakkemusklerne med hjælp fra terapeutiske hals øvelser . Desuden er det tilpasser andre former for behandling såsom manipulation , behandlingsmodaliteter og massage, hjælpe med at forbedre cirkulation og omfanget af bevægelse i nakken , som er afgørende for at hjælpe lindre nakkesmerter .

Typer af Fysioterapi


Fysioterapi indebærer en række forskellige terapeutiske metoder i forvaltningen nakkesmerter . Udbredt blandt de behandlingsmuligheder for hals fysioterapi er massage , manipulation , anvendelse af metoder som varme eller kolde omslag , elektrisk stimulation og nakke øvelser . Sigtet med disse typer af terapeutiske tilgange til nakkesmerter er at lindre inflammation , slappe af livmoderhalskræft muskler, lindre smerter i nakken , reducere kompression til cervikale diske , styrke nakke musklerne og fremme dens muskuløse trækstyrke , fleksibilitet og mobilitet .

Fysioterapi Øvelser

Fordi nakkesmerter oftest opstår på grund af muskulære belastning og skade , styrke nakke musklerne er afgørende for at kunne modstå cervikal ubevægelighed og stivhed i nærværelse af nakkesmerter . Strækøvelser forbedre fleksibiliteten i nakken , som kan blive immobiliseret af smerte . Basissortiment -of-motion øvelser såsom fleksion , udvidelse , sidebøjning og rotation af nakken er udført i en gradvis intervaller , der er acceptable for patienten . Hals øvelser er integrerende i at bevare vifte af bevægelse og afværge stivhed og smerte .

Forholdsregler

Mens det vigtigste mål for fysioterapi behandling er at bidrage til at genoprette den normale funktion af halsen , er der stadig potentielle risici . Det er vigtigt at være opmærksom på eventuelle symptomer såsom snurren eller en bedøvende fornemmelse under behandlingen , da det kan være tegn på neurologiske deltagelse såsom nerve kompression . Retningslinjer såsom elektrisk stimulation , trækkraft , og varme og kolde pakninger skal også anvendes korrekt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------