Position: sygdoms > hjerte >

hvad de kan forvente , når du stopper med at ryge

   Rygestop kan være en vanskelig , men givende valg, der opnås gennem tiden , beslutsomhed og tålmodighed med dig selv som du går igennem processen . Selvom den tid, det tager at afslutte varierer med hver person , de belønninger i sidste ende er indsatsen værd

Cravings


Den første uge er det sværeste , og du vil have intense cravings at begynde at ryge igen . At være i et sted eller at blive udsat for noget , der minder dig om rygning kan udløse trang . Dette er en af grundene til at dette symptom varer længere end mange af de andre , helt op til år senere . Til kamp disse cravings , distraktioner for dine hænder , holde travlt ved at udøve eller en anden aktivitet, og ved hjælp af støtte produkter som nikotinplastre og tyggegummi kan bidrage til at mindske intensiteten af trangen .

den første uge


I denne periode du kan have en række forskellige symptomer : svimmelhed , hovedpine , søvnighed , irritabilitet , sult eller angst . Disse er alle mærket som abstinenser og kan vare i flere måneder eller længere , efter at du afslutter afhængigt hver person . Nikotin tilbagetrækning i nogle kan udløse en følelse af tristhed , der er stærkere end normalt . Hvis dette bliver for intens , bør du søge professionel hjælp.

tager på i vægt


Nogle personer kan henvende sig til mad som en distraktion for trang , eller føler, at de vil tage på i vægt fra at holde op . Dette kan være et problem , hvis du har en historie som en følelsesmæssig Æderen , så det er vigtigt at spise sundt . Hvis du lægger mærke signifikant vægtøgning , tilføjer motion til din daglige rutine og spise sunde snacks kan handle for at bekæmpe dette . Din læge kan også give dig yderligere forslag .

glider tilbage i den vane

Det er muligt , at du kunne falde tilbage i din vane og give efter for at have en cigaret . Hvis du gør dette , er det vigtigt ikke at være for hård ved dig selv . Du kan få brug for at få ekstra hjælp , såsom nikotin tyggegummi , for at komme tilbage på sporet . Du bliver nødt til at udøve spise en sund kost og lave aktiviteter , der ikke er befordrende for at ryge til at hjælpe dig med at bekæmpe fristelsen . Mange mennesker har dette problem , når de først begynder at holde op , så du kan have for at ændre din strategi , når rygestop .

Overvejelser

Når du holder op med at ryge , er der også belønninger , der gør processen værd . Du kan forvente at reducere din risiko for at få hjertesygdomme , en forbedring i dine sanser af smag og lugt og evnen til at ånde lettere . Også , vil du ikke være kontaminerende dit hjem , sætte din familie i fare med passiv rygning , og vil se forbedrede generelle sundhedsmæssige fordele at starte ugen , at du afslutter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------