Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan dræbe hud parasitter

  Hud parasitter er en normal begivenhed på menneskets hud , og eksterne parasitter kan være frustrerende og irriterende . Hele oplevelsen kan være smertefulde og føre til en masse kløe og ridser . Inficering kan i sidste ende føre til en række hudproblemer , der kan være generende og medføre sygdomme. Nogle af de mest almindelige parasitter omfatter tæger , lus , fnat og et par andre parasitter . Et angreb af disse parasitter kan være forstyrrende for sindet , og problematisk for din krop

Du skal bruge: .
Medicineret pulver .
Intern medicin .

Generel behandling


1 .

genkende symptomerne . Anerkende symptomerne af parasitter er afgørende , før du udtænke en løsning for at dræbe dem . Disse parasitter kan forekomme spontant og ligner nældefeber eller en bums , som kan være uden en hvid center . De andre symptomer kan være selv-genereret og er forvoldt på grund af hudafskrabninger ( hudafskrabninger fra at ridse huden ) , som kan udvikle sig til åbne sår . Behandlinger for disse sår er smertefulde , og de tager lang tid at helbrede . Følsomme knuder under huden er nogle af de problemer, som disse parasitter forårsager .
2 .
Analyser parasitterne påvirker din hud og hovedbund . Disse kan lus eller andre former for parasitter . Alle disse har forskellige symptomer og retsmidler .
3 .
Prøv hjemmelavet behandlinger til at slippe af med disse parasitter . Nogle af de naturlige midler, der er effektive omfatter anvendelse af gurkemeje pulver på det angrebne område. Anvendelse af borsyre pulver eller andre medicineret pulver hjælper med at komme af med disse parasitter . Tilføjelse masser af hvidløg til din almindelige kost sammen med bearberry ekstrakter hjælper med at aflive disse parasitter .

4 .
Kontakt lægen eller hudlæge , hvis hjemmelavede behandlinger ineffektive i at slippe af huden parasitter . Husk , at hvis symptomerne forårsaget af disse parasitter ikke er aftagende , kan du blive udsat for åbne sår og infektioner . Hvis problemet bliver værre , kan det føre til en række andre sygdomme . Det er bedst at få medicineret behandlinger fra en hudlæge for at komme af med parasitter .
5 .
Udfyld din løbet af medicin . Tag din medicin som ordineret af lægen , som er både eksterne og interne . Dette vil forhindre yderligere vækst af parasitter , sammen med deres afskaffelse .

Typer af parasitter og deres behandling1 .
Identificer lus ved at kontrollere for luseæg , som er små , hvidlige æg , der vises limet til håret . Du kan også kigge efter den voksne insekter , som er 2 mm til 4 mm lange .
erkender symptomerne på hovedlus er den nemmeste , men kroppen lus og kønsbehåring lus kan også påvirke nogen voksen eller barn, som lever i uhygiejniske forhold . Kropslus kan forårsage lidelser som tyfus , skyttegrav feber og recidiverende feber . Behandling af lus er undertiden et problem , da nogle af disse parasitter er ganske resistente. Læger ordinere shampoo og cremer indeholdende Pyrethriner plus piperonylbutoxid . Tag Ivermectin mundtligt modstå lus .
2 .
Identificer Furuncular Myiasis eller bot flyve ved at observere en byld-lignende læsion , der indeholder larver af bot flyve .

Kendetegnet ved kløe og en skarp stikkende smerte , denne parasit vises først som en rød bule på huden , som gradvist udvider indtil en åbning er set i centrum . Læger typisk behandle larver , der som regel under huden , ved at anvende Ivermectin creme . Piller kan også tages .
3 .
Identificer fnat ved intens kløe , der forværres om natten .
Forkæl fnat ved at anvende en creme , der indeholder 5 procent Permethrin og forlader den på natten . Cremen skal vaskes om morgenen . Lindan lotion normalt er ordineret til ældre børn og voksne .

gode råd og advarsler


 • • Hjemmelavet retsmidler er en EFFEctive løsning for drab parasitter
 • • Anvendelse af kosmetiske produkter på det angrebne område bør stoppes
 • • Undgå at gå i nærheden af børn , da disse parasitter er smitsom
 • • Hold god krop hygiejne
 • • Undgå at ridse det ramte område , da dette kan føre til åbne sår
 • • Undgå at sætte vand på de angrebne område
 • • Forsøg ikke medicin uden høring af en læge
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------