Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan stoppe snorken og sover bedre

   Millioner af mennesker har natten åndedrætsbesvær , den mest populære er snorken . Ikke alene kan snorken være irriterende for din partner , kan det også påvirke din kvalitet af søvn . De fleste tilfælde af snorken kan løses med et par søvn justeringer . Følg disse tips til at stoppe snorken og begynde at sove bedre i aften
1
Den nemmeste løsning for snorken er med brugen af Breathe Right strimler . Disse bånd vil normalt stoppe snorken på de fleste personer, som har mild eller lejlighedsvis snorken . Breathe Right strimler åben næse giver mulighed for friere vejrtrækning . Jo lettere det er at trække vejret , jo mindre sandsynligt er det, at du vil snorker .
2 .
Løft din seng . Hvis du hæve hovedet af din seng , hvor dit hoved er højere end dine fødder , kan du reducere snorken . Liggende fladt på ryggen giver din hals til at slappe af og blokere luftvejene. Opløftende dit hoved skal løse dette problem og stoppe din snorken .

3 .
Få din vægt under kontrol . Over vægt individer er på et højere risiko for natten vejrtrækningsproblemer som snorken . Den overskydende vægt gør din krop arbejde hårdere for at få tilstrækkelig ilt mens du ligger ned . Følg en sund kost og motion program . Du vil blive overrasket over , hvor meget lettere det er at trække vejret på en sund vægt .
4 .
Sleep på din side . De fleste mennesker med milde tilfælde af snorken ikke snorker når den ligger på deres sider . Prøv at træne dig selv til at sove hovedsageligt på din side og ikke din ryg . Side sove stopper snorken i et stort antal mennesker .
5 .

Hvis efter at have prøvet alle ovenstående ideer , du stadig har en snorken problem , kan det være tid til at tale med din læge . Hvis du snorker hver nat og ændre din livsstil og sovevaner ikke løser problemet , kan du have søvnapnø . En søvn specialist vil være i stand til at diagnosticere søvnapnø samt opstilling af ting at lindre dine natten åndedrætsbesvær . En masse mennesker med søvnapnø og svær snorken har fundet relief med brug af en CPAP maske . En kontinuerlig positiv luftvejs tryk maske ( CPAP ) bruger strøm af komprimeret luft til at levere frisk ilt til nasal passager og lindre søvnapnø og snorken . Spørg din læge , hvis en CPAP maske er det rigtige for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------