Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan vide , hvis du har skørbug

  Skørbug er dybest set forbundet med sejlere , der bruges til at sejle havet blå mange år siden . Men Skørbug påvirker mange unge voksne og ældre , der stadig i dag. Det er dybest set en abscense af C-vitamin i din daglige kost . De, der ikke spiser nogen vegeteables eller frugt , er størst risiko for ordregivende Skørbug

Du skal bruge: .
Flere vitatmin
. C-vitamin supplement .
God diagnose .1 .
Også, hvis du drikker alkohol på daglig basis , du ved meget højere risiko for at lide med skørbug . Alkohol hurtigt ødelægger kroppens C-vitamin forsyning , og kan føre til begyndelsen tegn på skørbug .
2 .
Hvis du har fulgt en kost, der er lav eller fraværende af frugter og grøntsager , kan du også begynde at observere begyndende skørbug . De tidlige tegn på skørbug omfatter generel træthed , svaghed , blå mærker i huden , åbne sår , der heler meget langsomt , og irritabilitet .
3 .

Som Skørbug udvikler sig yderligere i kroppen , en patient kan opleve kvalme , svær tør hud , hududslæt , tab af hovedbunden hår , blødning i tandkødet , løse tænder eller tab af tænder , og muskelsmerter .
4 .
Senere symptomer på skørbug kan føre til interne muskuløs blødning , blødning i leddene , løse negle , misfarvning af huden , og problemer med lever og nyrer .

5 .
Tidlig diagnose gennem en ordentlig blodprøve er afgørende , hvis du føler du kan være i fare for at lide med skørbug . Hvis der er fanget i de tidlige stadier , at et løft af C-vitamin og et afkast spiser 3-5 friske citrusfrugter en dag , en lindre alle tegn på skørbug .

6 .
Hvis Skørbug er ikke diagnosticeret indtil de senere faser , kan genindførelse af C-vitamin kur på den betingelse, men ikke før patienten allerede har oplevet en betydelig tandkødsproblemer , hår nedfald , ledsmerter og indre blødninger .
7 .
Sørg for at du bede din læge om at teste dig for Skørbug , hvis du føler du kan være i en højrisikogruppe , eller hvis du har oplevet nogle af de ovennævnte symptomer .

gode råd og advarsler


 • Sørg din daglige kost indeholder en multi-vitamin , og 3-5 portioner frisk frugt .
 • Talk til din læge og forældre regelmæssigt , om alle væsentlige ændringer , du måtte have foretaget på din kost , eller daglig rutine .
 • Altid konsultere din læge, før du begynder enhver behandling .
 • Undgå overforbrug af alkohol .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------