Position: sygdoms > hjerte >

MR -scanning af sinus sygdom

   MR , eller magnetisk resonans , er en radiologisk undersøgelse , der bruger stærke magneter og radiobølger . MR-scanninger udføres af radiologi teknikere og de detaljerede produceret scanninger fortolkes af radiologer . Modtagelse af en MR -scanning er smertefri

Test


For en MR-scanning af bihulerne , patienten ligger ned på et bord på ryggen og bordet glider ind i MRI-scanner . Patienten vil blive bedt om at forblive meget stille.

Fortolkning


En radiologi tekniker udfører MRIs , og filmene fra undersøgelsen er læst af radiologen .

Værdi


CTS ( computertomografi ) er normalt mere værdifuld end MRIs til at diagnosticere de fleste sinus sygdomme . Men hvis en læge er på udkig efter visse betingelser eller sygdomme , kan MR være det bedste diagnostiske valg .

Symptomer

En MR-scanning af bihulerne kan anmode om en læge , hvis patienten har unormal nasal drænage , gentagne blodige Næser , tab af lugtesansen eller skade sinus -området. Hvis en tidligere x-ray eller CT viste unormale resultater, eller hvis patienten har kroniske nasale luftveje blokeret og smerte , kan en MR-scanning bestilles til yderligere undersøgelse .

Bruger

MRIs af sinus er nyttige til at diagnosticere eller udelukke svampeinfektioner i bihulerne og inddragelse af blødt væv . Bihulebetændelse , maligne tumorer og komplikationer inde i kraniet er andre grunde en læge kan bestille en MR-scanning af bihulerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------