Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man behandler urin incontinince

   Urininkontinens refererer til en tilstand, hvor kroppen ikke er i stand til at kontrollere strømmen af urin , hvilket resulterer i utilsigtet vandladning . Det kan være forårsaget af en række ting , herunder blære irritation , overhydrering , medicin , ældning af blæremusklen og neurologiske lidelser .
Urininkontinens kan være meget pinligt , men der er en bred vifte af måder, hvorpå du kan behandle den betingelse
1 .
Tal med din læge om dit problem . Fordi urininkontinens kan være et tegn på en underliggende medicinsk problem , det er vigtigt for lægen at udelukke eventuelle sygdomme som årsag til din tilstand .
2 .
Planlæg dit toilet ture . På den måde kan du ikke blot tog selv til at gå på toilettet hver 2-4 timer, men du kan være sikker på at du vil være tæt på et badeværelse når du skal tisse . Dette kan også praktiseres i tandem med blære uddannelse , hvor du tvinge din krop til at forsinke vandladning i 10 minutter, efter du føler trang til at gå . Målet er at træne din krop til at tømme blæren helt , mens du lærer at styre trangen til at tisse .

3 .
Skær ned på flydende forbrug og undgå at drikke alkohol , da disse kan både forårsage mere hyppig vandladning . Mens det er vigtigt at forbruge nok væske til at blive hydreret , kan en person ende med at drikke mere end hans krop har brug for . Ifølge Institute of Medicine , bør mænd drikker ca 3,7 liter væske om dagen , og kvinder , omkring 2,7 liter . Fordi mad er også en kilde til væsker ( især frugt og grøntsager ) , kan det ikke være nødvendigt at drikke så meget .
4 .
Praksis bækkenbundstræning , også kendt som kegels . Bækkenbundsmusklerne støtte for kontrollen vandladning . Kegels også styrke urin lukkemuskel . Disse øvelser består normalt af klemme din bækkenbundsmusklerne 10 gange og holde hver rep i 10 sekunder. Dette bør ske omkring tre til fire gange om dagen . Fordi det kan være svært at vide, om du udøver de rigtige muskler , kan det hjælpe at få hjælp fra en fysioterapeut .
5 .

Bær beskyttende tøj . Mennesker, der oplever urininkontinens som giver mindre udslip-som følge af nysen eller grine-kan bære puder eller trusseindlæg ( hvis kvinde) eller drop samlere ( hvis mand) . Patienter med mere alvorlig inkontinens kan bære voksne bleer , der er diskrete og så let som almindelige undertøj .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------