Position: sygdoms > hjerte >

årsager til prostata infektion

   Prostata er en del af det mandlige reproduktive system , som udskiller væske og hjælper med at transport sæd . Prostata ombrydes omkring urinrøret og er under blæren . Der er mange årsager til prostata infektioner

Symptomer


Hvis du har en prostata -infektion , vil den enten være kronisk eller akut . Nogle af de symptomer involverer vandladningsproblemer , smerter i underlivet , smerter under ejakulation , høj feber eller kulderystelser og træthed . Mænd med prostata -infektioner ofte lider af stress og depression .

Årsager


Infektioner er ofte forårsaget af en lang række organismer , som f. eks svamp , virus , bakterier og parasitter . Nogle mænd er ikke i stand til helt at tømme deres blære , hvilket kan medføre, at urinen til at bakke op og skabe problemer med prostata .

Diagnose


En læge vil udføre en fysisk eksamen og kan omfatte en rektal eksamen , samt som urinprøver at finde ud af , hvilken type infektion er til stede .

Behandling

Antibiotika , hvad enten kort eller lang sigt kan være en del af en behandlingsplan på grund af infektionen . Behandlingstiden kan være flere uger til et par måneder , alt efter om , hvis det er akut eller kronisk . Hvis du er immun kompromitteret , kan du bruge væsker og antibiotika på et hospital .

Forebyggelse

Nogle aktiviteter som cykling og jogging kan irritere din prostata og bør undgås , hvis mænd har en historie af prostata infektioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------