Position: sygdoms > hjerte >

behandling & forebyggelse af åreknuder

   Åreknuder forekommer oftest i ben og fødder . Venerne i benene skal pumpe blodet tilbage til hjertet , hvilket kræver det at pumpe blodet opad mod tyngdekraften . For at gøre dette, ben vener har ventiler, der lukker for strømmen af blod for at forhindre den i at samle igen ned i benene . Når disse ventiler bliver svækket og blod puljer i venerne , bliver de hævede og nogle gange smertefulde

Forside Behandlinger


Lægens kontor er det bedste sted at finde behandling for åreknuder , men du kan foretage nogle ændringer i livsstil , der hjælper åreknuder og lindre smerter og ubehag .
Motion dine ben og forbedre blodcirkulation til at bremse sygdommen. Du kan hjælpe dit blod flyde i benene ved at sikre , at du ikke sidde eller stå i en stilling for længe . Hvis du arbejder ved et skrivebord hele dagen , stå op og flytte rundt hver 30 minutter .
tabe nogle vægt og mindske presset på dine ben , når du går . En sund kost fjerner de ekstra pounds , og det forhindrer hævelse , når man skærer ned på salt . Overskydende salt i din kost kan føre til ødem eller hævelse af benene .
Prop dine ben op i løbet af dagen til at øge blodgennemstrømningen fra benene . Hvis du er i stand til at løfte dine ben i løbet af dagen , kan dette bremse åreknuder udvikling .

Medicinsk behandling


Tal med din læge mulighederne for at fjerne ubehagelig åreknuder . En række muligheder er tilgængelige for dig , og den, du bruger , afhænger af sværhedsgraden af den tilstand .
Lægen udfører en scleroserende procedure ved at indsprøjte en løsning , der ødelægger åreknuder ved forsegling dem og forhindre blodgennemstrømning . Venerne i sidste ende forsvinde med en behandling , men der kan være større vener , der kræver mere end én injektion .
Laser behandling er en mulighed, hvis du har mindre åreknuder eller karsprængninger . Denne behandling er effektiv for små karsprængninger i ansigtet .
Vein stripping fjerner din åreknuder gennem et snit , at lægen gør i dine ben . Behandlingen er ambulant og du kan gå hjem umiddelbart efter indgrebet .

Forebyggelse


Der kan være nogen måde at forhindre åreknuder hos nogle patienter , som graviditet-relaterede årer , men hvis du har en risiko faktor , såsom din alder , køn og genetik , kan du foretage livsstilsændringer, der kan bremse deres udvikling .
Fedme er en risikofaktor for åreknuder . Vedtage en ny sund livsstil med motion og en afbalanceret kost for at undgå den betingelse . Hvis dit job kræver masser af stående , så sørg for at bevæge sig rundt og forebygge siddende eller stående i en stilling i en lang periode .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------