Position: sygdoms > hjerte >

behandlinger af toenail svamp betingelser

   Toenail svamp eller onykomykose er forårsaget af en type af svampe kaldet dermatofyter , der lever af keratin , der gør op neglen . Det forårsager en brun eller gul misfarvning af toenail og er normalt ildelugtende . Det er smitsom og kan forårsage toenail bliver tyk , tilgroede og smertefuld , og det kan resultere i søm tab eller spredning til andre områder af kroppen

Du skal bruge: .
Clean klude
Bandager .
Antibakteriel sæbe .
Antibakterielle salve .

Undgå Toenail Fungus


Den bedste måde at undgå denne infektion er at holde fødderne godt ventileret og tørt . Svamp lever i varme , fugtige miljøer , og derfor fugtig fod eller stramme sko er store syndere . Undgå at gå barfodet i det offentlige bruser og vask fødder efter brug offentlige puljer . Der er mange behandlingsmuligheder for dette problem .

Laserbehandling


Den hurtigste og mest effektive behandling for toenail svamp er at få en Noveon laser behandling . Selv om det normalt dræber svampen straks , er resultaterne ikke set før neglen vokser ud i ni til 12 måneder . Det er næsten smertefri og har ingen bivirkninger , men kan den gennemsnitlige $ 1. 200 koste køre patienter til alternative behandlinger .

receptpligtige behandling


Du kan besøge en læge for recepter til oral medicin såsom Lamasil . Disse recepter er effektive mindre end 50 procent af tiden og kan give bivirkninger såsom leverskader .

Paint-On Behandlinger

Lak behandlinger er billigere og er malet på toenail dagligt. Disse behandlinger kan tage op til 48 uger for at dræbe neglesvamp og som regel er kun omkring 10 procent effektiv . Et produkt kaldet ZetaClear , der er godkendt af både Homøopatisk Society og U. S. Food and Drug Administration , bruger mange naturlige svampemidler ingredienser såsom tea tree olie , fed olie og antibakterielle citrongræsolie at ødelægge svamp . The Cure Nail Fungus hjemmeside erklærer , at denne behandling er meget effektiv .

Tea Tree Oil Treatment

Tea tree olie er en alternativ behandling for toenail svamp . Denne olie er et naturligt antibiotikum og svampedræbende . Det har også været anvendt til andre fod lidelser , såsom fodsvamp og ringorm . Bland et par dråber med en teskefuld af en anden olie , såsom lavendel olie eller olivenolie for at undgå hudirritation . Forkæl neglen ved at gnide den ind i toppen, siderne og under spidsen 02:59 gange dagligt .

Oregano Essential Oil Treatment

Oregano æteriske olie er en anden svampedræbende olie . Bland to dråber med en teskefuld olivenolie og gnid det ind tånegle dagligt . Brug denne behandling i op til tre uger. Olie oregano kan irritere huden , afbryde behandlingen, hvis det bliver for ubehageligt

Eddike Behandling

Eddike opsuger også kan bruges til at behandle toenail svamp . Eddike er surt , og svampe ikke trives i et surt miljø . Fortynd eddike med en lige mængde vand og nyd tæerne i 15 til 20 minutter hver dag . Sørg for at tørre negle grundigt med et håndklæde eller en varm føntørrer bagefter .

Listerine Behandling

Listerine antiseptisk mundskyl er en anden sættetid behandling for svampe toenail infektioner . Sættetid negle i 30 minutter om dagen og tør grundigt . Nogle gange virker det på bare et par dage , men det er bedst at fortsætte behandlingen i omkring en måned .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------