Position: sygdoms > hjerte >

fødevarer , der har nul kolesterol

   Højt kolesteroltal kan bidrage til mange alvorlige helbredsmæssige problemer, herunder hjertesygdomme . Så for at opretholde en sund livsstil er det nødvendigt at styre dit kolesteroltal indtag . Der er mange fødevarer , der indeholder nul kolesterol og derfor kan hjælpe dig med at administrere kolesterol i din kost

Alle Frugt


Frugt indeholder ingen kolesterol , men er rige på vitaminer og mineraler . Æbler , appelsiner og bananer er eksempler på frugter, der indeholder nul kolesterol .

Alle Grøntsager


Grøntsager er også højt indhold af vitaminer og næringsstoffer , men indeholder nul kolesterol . Grønne bønner , spinat og kål er et par eksempler på grøntsager, ikke indeholder kolesterol .

Alle kerner


Korn- baserede fødevarer som korn og brød er høj i fiber og indeholder ingen kolesterol .

Alle Nødder

Nødder såsom pekannødder og valnødder er en glimrende kilde til protein og gavnlige fedtstoffer , og de ikke indeholder kolesterol .

Sukker

Sukker bruges til at forsøde mad og drikkevarer, og det indeholder ingen kolesterol . Men , begrænse dit forbrug af sukker , fordi alt for meget af det kan bidrage til sundhedsproblemer , huller i tænderne og andre ulemper .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------