Position: sygdoms > hjerte >

Hvordan kan jeg hjælpe en person, der gik gennem narkotika tilbagefald ?

   Et af de mest hjerteskærende oplevelser en person kan gå igennem , er at se en ven tilbagefald tilbage til misbruger stoffer eller alkohol. Det tvinger dig til at træffe vanskelige beslutninger, der kan sætte din venskab med den person i fare , selvom du kun bekymret for hende trivsel . Hvis du har en ven , der for nylig har tilbagefald , så prøv så hårdt som du kan for at holde dit hoved. Der er trin, du kan tage for at hjælpe din ven i sidste ende ud af denne svære tid

Har Talk


En vished du skal vende , når en ven tilbagefald er, at du ikke kan sidde passivt være , mens din ven går ned igen en farlig vej . Du bliver nødt til at konfrontere ham om det . Begynd med at danne en plan for , hvad du ønsker at sige, og når du ønsker at sige det . Husk , at du bliver nødt til at være så støttende som muligt , så vælg en tid , hvor dette vanskelige snak kommer lettest . Gør det ikke det, mens han højt eller hang over , eller endda i dårligt humør . Tillad samtalen til at ske naturligt , og vedtage en omsorgsfuld tone . Vær så ærlig som muligt , også selvom du føler frustreret eller vred , men viser ham med dine ord , ikke med din stemme .

Forstå Relapse


Når en person tilbagefald , er det fordi dybtliggende kemiske og psykiske behov er kommet op til overfladen . Nogle gange , spændingen i at bekymre sig om tilbagefald er så stor , vil din ven ønsker at tilbagefald bare for at føle lettet af stress . Imidlertid er en ven , som attakker bevæbnet med viden om hendes oprindelige inddrivelse . Minde hende om hvor vidunderligt det føltes at være stoffri , og styrke hvor stolt du er , at hun stak det ud så længe . Må ikke beskytte hende mod konsekvenserne af hendes tilbagefald eller forsøger at styre hendes stofbrug --- dem er hende til at beskæftige sig med --- men snarere vise hende en sund , glad livsstil uden for stofmisbrug .

være understøttende


Bare at tale med en person , når ikke bevise, at du støtter ham i hans fortsatte opsving . Hans tilbagefald viser , at han er i stand til at blive stoffri , og du bør behandle ham som sådan . Hjælpe ham til at minde om de forskellige årsager til inddrivelse var så vigtigt for ham , og fortælle ham alle de måder at holde op forvandlede ham til det bedre . Må ikke grævling din ven flere gange , da han kan blive fjendtlige og uvillig til at lytte til dig . På den anden side , gå den fine linje mellem skyld-udkobling ham og give ham mulighed ved ikke at bringe emnet op . Du behøver ikke godkende , og han burde vide det.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------