Position: sygdoms > hjerte >

hvad alkohol kan en diabetiker drink ?

   Personer med diabetes kan drikke , men de skal være forsigtige . Selv små mængder alkohol kan påvirke blodsukkeret . Visse typer af alkohol er særligt problematiske

Effekter


Når leveren nedbryder alkohol , det er mindre effektiv til at frigøre sukker , der modvirker lavt blodsukker , ifølge Mayo Clinic . Symptomerne på hypoglykæmi er ofte svarer til drukkenskab , så der er en risiko for, at de to kan blive forvirret , ifølge den amerikanske Diabetes Association ( ADA ) .

Beløb


To ounce af alkohol er nok til at sænke blodsukkeret , hvis du tager insulin eller oral medicin for diabetes , ifølge Mayo Clinic . ADA anbefaler ikke mere end en drink om dagen for kvinder med diabetes og ikke mere end to genstande om dagen for diabetisk mænd .

Typer af alkohol


Fordi lys øl og tørre vine har færre kulhydrater og kalorier end andre drikkevarer , de er en sikrere valg for diabetikere , ifølge Mayo Clinic .

drinks

Sørg for at bruge sukker -fri og kalorie-fri mixere , ligesom Seltzer eller klub soda , hvis du har blandet drinks .

Forholdsregler

Du må ikke drikke på tom mave , eller når dit blodsukker er lavt . Overvåge dit blodsukker , mens du drikker , også inden du går i seng . Må ikke tage nogen chancer med dit helbred-Tal med din læge om , hvorvidt det er sikkert for dig at drikke .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------