Position: sygdoms > hjerte >

hvad er årsagerne til lav intraokulært tryk ?

   Intraokulært tryk i øjet er relateret til mængden af væske , der forekommer naturligt i øjet. Årsagerne mennesker udvikler lavt eller højt intraokulært tryk i øjet og ikke godt forstået , men alder , familie historie og tidligere traumer i øjnene normalt tages i betragtning. En lav intraokulært tryk i øjet læsning , der stadig er inden for normalområdet er en sund tilstand, men en lav læsning ud over det normale område skaber en tilstand, der kaldes okulær hypotoni

Identifikation


intraokulært tryk er en måling af væske trykket inde i øjet . Denne væske , kaldet kammervæsken , nærer øjet og hjælper til at fastholde sin kugleformet facon . Den typiske øjet producerer , cirkulerer og afløb omkring 4 kubikcentimeter af væske om dagen . Målt ved en øjenlæge med en enhed kaldet en tonometer , normal trykket i øjet mellem 10 og 21 mm kviksølv , med en gennemsnitlig læsning af 16 mm .

Årsager


Årsagerne til normale variationer i det intraokulære tryk i øjet er ikke fuldt forstået . Lavtryk (fra 10 til 15 mm kviksølv ) generelt betragtes som en fordel , fordi det modsatte tilstand , højt intraokulært tryk ( mere end 21 mm Hg ) , er en væsentlig årsag til grøn stær , hvilket fører til blindhed . Høj intraokulære tryk resultater med det vandige humor væsken løbe ordentligt fra øjet . En lav normal læsning er ikke en normalt en anledning til bekymring , selv om glaukom undertiden sker i lande med lav intraokulært tryk-igen , for lægeligt ukendte årsager-med en tilstand kaldet lav spænding glaukom .

okulær hypotoni


okulær hypotoni er en betingelse , at resultaterne i en meget lav intraokulær læsning , normalt 5 mm Hg eller derunder . Denne betingelse også er relateret til strømmen af kammervæske flydende og kan forårsage skader på øjnene. Hypotoni er normalt et resultat af en form for traumer for øjet , og det sjældent sker efter procedurer , såsom grøn stær operation .

Overvejelser

Mens årsagerne til variationen i øjentrykket er ikke altid klar , fysisk aktivitet , nedsat stress og reduceret koffein har vist sig at sænke det intraokulære tryk behandlinger .

øjenundersøgelser

Den eneste måde at afgøre omfanget af intraoctular trykket i øjet er en undersøgelse af en øjenlæge . Et lavtryk læsning inden for normalområdet , er en sund resultat , men betyder ikke nødvendigvis, glaukom vil ikke udvikle sig. Enhver form for traumer på øjet , som kan forårsage meget lavt intraokulært tryk i øjet , bør behandles af en læge med det samme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------