Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man bruger økologi for at stoppe kløende ører

  Kløende ører kan være meget skærpende . Du føler kløe , men du kan ikke ridse det til at lindre den . En indre øre klør kan være resultatet af tørhed , voks opbygning eller endda en fejl . Når du får kløe , er der nogle ting du kan gøre derhjemme for at slippe af med det . Du kan endda bruge nogle økologiske olivenolie for at fjerne det indre øre klør

Du skal bruge: .
varmedunk
Økologisk olivenolie .
Dråbetæller .
Mineralsk olie .

Vand .
Pære sprøjten .


1 .
slippe af med overskydende ørevoks først . Dette kan nemt gøres ved at lægge øret på toppen af en varmedunk . Hvis det er for varmt , dække den med en tynd håndklæde . Varmen vil smelte voks , så det vil komme strømmende ud .

2 .
Varm op 2 spsk . af økologisk olivenolie . Du kan gøre dette i mikrobølgeovnen i 10 sekunder. Bare sørg for at det ikke er så varmt det vil brænde inde i øret.
3 .
Drip tre dråber af den økologiske olivenolie i din kløende øre . Sørg for, at dit hoved er vippes og vente tre minutter, før løfte hovedet op igen . Den økologiske olivenolie vil holde øret bliver tørt , og det vil lindre eventuelle klør du har.
4 .

Drip tre dråber af mineralsk olie i din kløende øre , hvis du tror , at en fejl er synderen i klør . Mineralolie vil dræbe fejlen . Sørg for at dit hoved vippes til siden , og at du venter mindst fem minutter før mødet oprejst igen .
5 .
Brug en pære sprøjte lavet til øret og varmt vand til at skylle ud fejl , når du har dræbt den med mineralsk olie .

gode råd og advarsler


 • Brug en pære sprøjte lavet til øret og varmt vand til at skylle ud enhver voks , der ikke umiddelbart flyde ud efter varmedunk behandling .
 • Undgå at ridse indersiden af dit øre . Du kan medføre en nedskæring, senere kunne blive smittet .
 • Aldrig stikke en vatpind inde i øret. Du kan gøre mere skade end gavn .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------