Position: sygdoms > hjerte >

hvordan man kan sænke FSH-niveauer hos mænd

  Follikelstimulerende hormon , eller FSH , er typisk drøftet under fertilitetsbehandling . Hos kvinder , øger dette hormon de produktioner af follikler på æggestokkene med henblik på at frigive et æg ved ægløsning . Hos mænd kan niveauer af FSH fremgå, hvordan godt testiklerne fungerer . Høje niveauer af FSH i en mand kan være tegn på problemer med fertiliteten . Mens den høje FSH niveau ikke er årsag til infertilitet , som omhandler den faktor, der har forårsaget de høje FSH kan sænke niveauet af FSH til stede i blodet .
en .
Afskaf medicin , der kan påvirke dit FSH niveau , som f. eks clomifen . Visse lægemidler anvendt til behandling af lidelser som oligospermi , eller en lav sæd volumen , kan øge niveauet af FSH og forårsage en forkert højt resultat på FSH tests .
2 .
Tal med din læge om hormonbehandling for at mindske FSH-niveauer . Hvis din høje FSH skyldes en hypofyse funktionsfejl , kan niveauerne af FSH blive undertrykt ved behandling med syntetiske hormoner .

3 .
Har en undersøgelse udført for at søge efter skader på testiklerne . Mænd, der har undergået traume eller skader på deres testikler , kan ikke producere sædceller korrekt , hvilket kan øge FSH-niveauer . En ultralydsundersøgelse kan tyde på problemområder , så de kan repareres kirurgisk . Når repareret , FSH niveauer og sædproduktionen kan normalisere

gode råd og advarsler


 • Høj FSH kan være et symptom på et alvorligt problem . i mange tilfælde er det ikke correctable gennem narkotika eller kirurgi .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------